Deittaillessa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, ja etenkin ensitreffit voivat saada osansa erilaisista kommelluksista, kun treffeille meno jännittää. Ei kuitenkaan syytä huoleen: se on yleistä ja et ole ainoa, jolla voi olla takana nolojakin hetkiä ensitreffeiltä.

Jotkut ensitreffien sattumukset ovat kuitenkin enemmänkin turhauttavia tai ärsyttäviä. Women’s Health on listannut niistä 13 esimerkkiä ja suomensimme ne alle – kuinka monta näistä on tullut sinulle tutuksi?

 1. Kaadat itsesi päälle heti jotain – vahinkoja sattuu, mutta punaviinitahra vaalealla paidalla ei naurata.
 2. Huomaat nopeasti, ettei sinulla ja seuralaisellasi ole mitään puhuttavaa. Flirtti lensi kyllä ennen kuin sovitte treffit, mutta treffeille homma ei luistakaan.
 3. Hän sanoo jotain kyseenalaista ja tekee mieli juosta heti karkuun.
 4. Hän on tyly asiakaspalvelijaa kohtaan. Olipa hän kuinka tahansa mukava sinua kohtaan, ei tämä anna hänestä hyvää kuvaa.
 5. Hikitahroja ilmestyy kuin tyhjästä.
 6. Hän näyttää ihan erilaiselta kuin miltä hän näytti deittiprofiilissaan.
 7. Hän yrittää lähennellä, vaikka kemiaa ei välillänne selvästi ole.
 8. Hän kertoo paljon juttuja ex-kumppanistaan ja joudut miettimään, vieläkö hänellä on tunteita kohtaan, onko hän juuri eronnut vai mistä on kyse.
 9. Puhut itse entisistä kumppaneistasi, vaikka koetat välttää sitä.
 10. Hengitys haisee pahalle. Olipa se sinun tai seuralaisesi, on tämä yleensä se asia, josta nämä treffit muistetaan.
 11. Hän päihtyy ihan liikaa, ihan liian nopeasti.
 12. Puhelin on treffeillä kolmantena pyöränä. Jos jatkuvasti jompikumpi vilkuilee puhelintaan, ei treffeistä tule mitään.
 13. Treffit päättyvät kiusallisesti. Halatako vai ei? Mitä sanoa toiselle? Miten päättää treffit? Tämä voi olla turhauttavaa!

Lähde: Women’s Health