Moni suhde alkaa nykyisin deittisovellusten avustuksella, mutta lähestymisyrityksiä tapahtuu myös yhä edelleen kasvokkain erilaisissa tilanteissa. Joissakin tilanteissa kannattaisi kuitenkin painaa jarrua flirtin ja iskuyritysten kanssa, vaikka kuinka edessä olisi se maailman kuumin ihminen.

Metro on listannut esimerkkejä tällaisista tilanteista ja suomensimme niitä alle. Näissä tilanteissa ei siis kannatta laittaa flirttivaihdetta päälle:

 1. Kun syö jotain, etenkin jos se on todella sotkuista – anna ruokarauha!
 2. Asiakaspalvelutilanteessa.
 3. Kun lukee kirjaa. Jos näet jonkun kirjan kädessä julkisella paikalla, anna hänen keskittyä teokseen.
 4. Kuntosalilla treenin aikana. Hän on siellä kuntoilemassa, ei kaipaamassa flirttiä ja iskuyrityksiä.
 5. Elokuvissa, kun elokuva on menossa.
 6. Lenkkeillessä. Tähän pätee sama kuin kuntosaliin.
 7. Kun hänen perheenjäsenensä on lähettyvillä. Tuskin saat flirttisi kohteen puhelinnumeroa, jos hänen perheenjäsen on vieressä.
 8. Kun odottaa pääsyä lääkärin vastaanotolle. Kuka olisi valmis iskuyritykseen tällaisessa tilanteessa?
 9. Lentokoneessa.
 10. Kun on menossa jonnekin ja vaikuttaa kiireiseltä. Jos hän kävelee nopeasti, vilkuilee kelloaan ja etenkin jos hän näyttää siltä, että on tuli takamuksen alla, ei hetki ole todellakaan oikea yrittää pokata häntä.
 11. Kun on alusvaateostoksilla.
 12. Kun on töissä.
 13. Kun joku itkee. Olipa kiinnostuksen kohteesi sitten kyynelsilmäinen tai lohduttamassa itkevää ihmistä, anna olla, aika ei ole oikea.
 14. Kun on erittäin, erittäin humalassa. Oikeasti, ei.
 15. Julkisessa kulkuneuvossa ruuhka-aikaan. Joku utelemassa parisuhdetilanteesta täpötäydessä linja-autossa ei ole se ihanteellisin tilanne.

Lähde: Metro