Deittailu on toisinaan vaikeaa, joskus jopa hermoja kiristävää, mutta nettideittailu on aivan oma lukunsa. Deittisovellusten ja -sivustojen kätköistä voi löytää kyllä itselle täydellisen kumppanin, mutta sitä ennen vastaan voi tulla useampi versio ei-täydellisestä kumppanista.

Nettideittaillessa voi kohdata etenkin viidenlaisia ihmistyyppejä. Millaisia ne ovat? Se selviää alta!

Kolmen kirjaimen ystävä

”hei” tai ”moi” on ainoa asia, jota hän saa sanottua. Ei isoja alkukirjaimia, ei pisteitä tai mitään muutakaan välimerkkiä. Perässä on ehkä emoji, jos hyvin käy. Tämä ihmistyyppi on sen verran kiinnostunut, että jaksoi näppäillä muutaman kirjaimen ja voi toivoa, että vastaanottaja panostaa enemmän. Toisin sanoen hän ei ole edes juuri kiinnostunut, jos häneltä ei tule muuta kuin ”hei”.

Kaiken paljastaja

Hänen profiilinsa vaikutti hyvältä. Jutustelukin lähti liikkeelle sujuvasti, kenties jotain yhteisiä kiinnostuksen kohteitakin löytyi. Innostus kuitenkin haihtuu, kun häneltä tullut viesti paljastaa pyytämättömän, odottamattoman kuvan hänen jalkovälistään.

Exäänsä kaipaava

Tämän tyypin kanssa kaikki on lähtenyt liikkeelle lupaavasti ja kenties parit treffitkin on ehditty jo käydä. Jokin kuitenkin vaikuttaa hieman oudolta; hän puhuu exästään – paljon. Hän ei mainitse exäänsä vain ohimennen, vaan onnistuu ujuttamaan hänet puheisiinsa tiheään. Ihana treffi-ilta muuttuukin ikäväksi, kun hän alkaa jälleen jauhaa exästään. Lopulta se valkenee: hän ei ole päässyt entisestään yli.

Liian paljon, liian nopeasti

Olette käyneet yksillä treffeillä ja hänen silmissään olette jo sitoutunut pariskunta. Hän on valmis asettumaan aloilleen, menemään naimisiin ja vauvankin voisi yrittää saada alulle mahdollisimman pian. Hänellä on selvä suunnitelma tulevaisuudelleen eikä hän välitä siitä, kuka tämän suunnitelman toteuttaa, kunhan hän vain on mukava ja on kykenevä perustamaan perheen.

Ei sitoumuksia

Hän vaikuttaa täydelliseltä, unelmien kumppani. Hän on silmissäsi viehättävä, hän on hauska ja fiksu ja juttu luistaa. Hän vain ei aio sitoutua sinuun. Hänen kanssaan on hauskaa, mutta jos koetat puhua hänelle siitä, minne suhde on kehittymässä, saat saarnan siitä, miten hänen mielestään olet huippu tyyppi, mutta hän ei halua nyt mitään vakavaa – huolimatta siitä, mitä hänen profiilinsa kertoo.

Lähde: HuffPost