Deittailuun kuuluu myös huonot treffit ja surkeat deittiseuralaiset, joita myöhemmin saattaa jopa katua. Näitä sinkkuaikojen harha-askelia voi kuitenkin myöhemmin muistella kenties naureskellenkin – onpahan ainakin elänyt ja kokenut kaikenlaista!

Näissä kokemuksissa on myös se hyvä puoli, että niistä voi ottaa opikseen. Sinkkuelämää viettäessä voikin oppia tunnistamaan ne ihmistyypit, joille ei kannata antaa omaa aikaansa.

Jotta sinun ei tarvitsisi kuitenkaan oppia kaikkia niitä kantapään kautta, on Women’s Health listannut erilaisia ihmistyyppejä, joita ei koskaan kannattaisi deittailla. Suomensimme näitä ihmistyypit alle:

  • Hän, joka ei koskaan halua muuttaa pois vanhempiensa nurkista. Ei, vaikka hänellä olisi siihen todellakin varaa ja kyky pärjätä omillaan.
  • Hän, joka ei huolehdi hygieniastaan. Jos hän tuoksahtaa yhtä hyvälle kuin roskapussisi, niin…
  • Hän, joka laittaa viestiä vain myöhään illalla. Ehkä hän on yöeläjä, ajattelet. Tai sitten hän on vain yöseuran perässä eikä halua sinusta mitään enempää.
  • Hän, joka on sinussa kiinni kuin takiainen. Äitisi mielestä on suloista, miten paljon hän pitää sinusta. Kovin ripustautuva ja hellyydenkipeä tyyppi voi kuitenkin saada hälytyskellot soimaan.
  • Hän, joka aina kehuskelee jollakin. Olipa se sitten hänen työnsä, asuntonsa tai uusi kampaus, hän aina kehuu, mahtailee tai leuhottaa jollakin. Sinä olet vain onnekas, kun saat olla niin huipun tyypin seurassa.
  • Hän, joka on oman vanhempasi esihenkilö tai työnantaja. Kiusalliset kumppanin esittely vanhemmille -tilanteet olisivat aivan uudella tavalla kiusallisia.

Lähde: Women’s Health