Ensimmäiset treffit voivat stressata jo itsessään, mutta monelle yksi erityinen stressiä aiheuttava tekijä on pukeutuminen. Mitä laittaa päälle treffeille?

Jokainen toki pukeutuu juuri niin kuin itsestä tuntuu hyvälle, mutta vinkit voivat silti olla tarpeen. Nämä stylistien vinkit auttavat karsimaan vaihtoehtoja, eli alla kerrotaan, mitä ei ainakaan kannattaisi laittaa päälle ensitreffeille.

Ei valkoista paitaa

Tyylikäs, valkoinen yläosa voi saada tuntemaan, että on pukeutunut parhaisiinsa. Tässä on kuitenkin yksi iso haittapuoli: valkoinen sotkeutuu helposti ja on näin yksi turha stressitekijä. Stylisti Andie Sobraton mukaan valkoinen paita (tai yläosa) voi johtaa noloihin sotkutilanteisiin.

”Et halua seuralaisesi huomion keskittyvän aiemmin niin ihanan puhtaalla, valkoisella paidallasi nyt valuvaan kastikkeeseen”, hän sanoi Best Lifelle.

Vaikka hyvä treffiseuralainen nauraisi kanssasi tilanteelle eikä sinulle, voi tällainen silti tehdä olosi epämukavaksi loppuillaksi. Parempi siis säästää valkoiseen pukeutuminen muihin tilanteisin.

Liian löysää tai puristavaa

Treffeille kannattaa pukeutua mukavalta tuntuviin vaatteisiin. Liian löysät, päältä valuvat tai liian tiukat, puristavat vaatteet kannattaa siis unohtaa.

”Valuvat olkaimet, liian tiukat housut ja hame, jonka helma hulmuaa tuulessa korkeuksiin, ovat vaatteita, joista pysyä kaukana. Vaatemoka voi mahdollisesti pilata treffit”, Sobrato huomautti.

Jos olet korkokenkien ystävä, kannattaa tosi korkeita korkoja kuitenkin miettiä kaksi kertaa.

”Haluat pystyä keskittymään itsevarmuuteesi ja seuralaiseesi, ei siihen, miten paljon jalkoihisi sattuu”, House of Colourin stylisti Barbara Taylor kommentoi.

Jokin asussa varastaa huomion

Hyvä asu ensitreffeille on sellainen, joka sopii tyyliisi. Tyyli- ja lifestylevaikuttaja Masha Meliukin mukaan on kuitenkin parempi jättää todella kirkkaat värit, kuviot, pöyhkeät hihat ja runsaat röyhelöt toiseen kertaan.

”Katsomalla itseäsi peilistä tarkistat helposti asusi. Jos ensimmäisenä huomiosi kiinnittyy siihen, miten olet pukeutunut, kannattaa sinun sitten yksinkertaistaa asua ennen treffejä”, hän neuvoi.

Lähde: Best Life