Deittailuun liittyvä ikävä totuus on se, että aina orastavat rakkaustarinat eivät puhkeakaan kukkaan ja yllättävät käänteet voivat pilata kaiken – myös onnistuneiden treffien jälkeen. Näin on käynyt eräälle naiselle, joka on jakanut treffitarinansa internetissä Mumsnet-sivustolla.

Mirrorin mukaan nainen olit ollut kakkostreffeillä miehen kanssa ja kaikki oli mennyt hyvin. Tilanne kuitenkin muuttui, kun he olivat kävelemässä naisen autolle.

”Kun olimme kävelemässä, meitä vastaan tuli nainen. Siirryin hieman, jotta hän pääsi ohi. Nainen vaikutti hämmentyneeltä ja olevansa pois tolaltaan ja hän piteli kukkaa”, nainen kertoo.

”Sekunti sen jälkeen, kun nainen oli ohittanut meidän, tämä treffiseuralaiseni sanoi (aivan liian isoon ääneen) ’Hitto, mikä häntä vaivaa? Piristy!'”, nainen jatkaa.

”Mies ei sanonut sitä suoraan hänelle, vaan minun suuntaani. Tästä huolimatta kuitenkin se oli minusta tylyä. Hän oli selvästi vielä kuuloetäisyydellä”, nainen kirjoittaa tilanteesta.

’Oletko yhä kiukkuinen?’

Mirrorin mukaan nainen kertoo huomauttaneensa, että on monia syitä, miksi nainen saattoi olla onnettomalla tuulella, kuten läheisen menehtyminen. Nainen ihmettelee, miksi mies koki tarvetta kommentoida onnetonta naista/sanoa sen niin isoon ääneen.

”Olen aina inhonnut miehiä, jotka sanovat asioita, kuten ’Piristy, rakas!’ tai ’Hymyile! Niin ei välttämättä ikinä käy!’, joten myönnän olevani herkkä tällaisille kommenteille”, nainen sanoo.

Nainen lisää, että nämä kakkostreffit olivat hänen ensimmäisensä uuden ihmisen kanssa, kenestä hän on ollut edes vähänkään kiinnostunut oman kumppaninsa poismenon jälkeen.

”Menin kotiin ja rentouduin – mutta silti vihaisena. Mies on sittemmin laittanut minulle viestiä: ’Oletko yhä kiukkuinen? Minä vain vitsailin, muru!’ En ole vastannut enkä taida vastatakaan”, nainen päätti.

Mumsnetin sivuilla nainen on saanut tukea ajatukselleen olla vastaamatta miehelle. Voit lukea keskustelua aiheesta täällä.

Lähde: Mirror