Jos ihmiset jaettaisiin kahteen ryhmään, olisi yhdessä ryhmässä vakaassa suhteessa viihtyvät ja toisessa he, jotka nauttivat sinkkuelämästä ja deittailusta. Ajatusmaailma voi toki muuttua vuosien saatossa, mutta tehdään nyt tällainen karkea jako.

Tietynlaiset ihmiset voivat kuulua muita todennäköisemmin jompaankumpaan näistä ryhmitä. Yhdistävä tekijä? Heidän horoskooppimerkkinsä.

Horoskooppimerkkejä on yhteensä 12, joista astrologi Jaime Wrightin mukaan neljä rakastaa deittailua ja kaksi haluaisi päästä suoraan suhteeseen. Alta voit selvittää, kuuluuko oma merkkisi tai deittisi merkki jommankumman joukkoon!

4 deittailua rakastavaa merkkiä

Jousimies

Wrightin mukaan jousimies pitää flirttailusta ja haluaa ikimuistoisia, riehakkaita ja kalliita treffejä. Jousimies hemmottelee treffikumppaniaan. Jousimiehillä on aina haku päällä, kunnes he löytävät jonkun, joka on sen arvoinen, että jää aloilleen. Mikään kiire tähän ei kuitenkaan ole, joten jos olet treffeillä jousimiehen kanssa, odota hauskaa, mutta ei pitkäkestoista ajanviettoa yhdessä.

Kaksoset

Kaksosetkin kukoistaa deittaillessaan. Älykäs ja karismaattinen kaksoset voi hurmata kenet tahansa eikä juorujen, mielipiteiden tai teorioiden tulva koskaan lopu. Vaikka kaksoset deittailisi hiljaisempaa tyyppiä, ottaa hän itse ohjat käsiin ja pitää menon elossa. Wrightin mukaan kaksoset etsii suhdetta, joka auttaa häntä kasvamaan ja lisäämään tietoaan. Hän mielellään viettää aikaa monissa maailmoissa, kunnes löytää oman seikkailukumppaninsa.

Vaaka

Wright toteaa, että stereotyyppisesti vaakaa kuvaillaan niin, että hän ihastuu kaikkiin. Vaikka voisi kuvitella vaa’an olevan tasapainoinen, hän todellisuudessa etsii tasapainoa. Tästä syystä hän jatkavasti kaipaa yhteyttä ja se heijastuu deittailuun niin, että vaaka lähtee treffeille kenen tahansa kanssa. Vaakakin on todella älykäs ja hurmaava. Vaaka saattaa kadota ensitreffien jälkeen omille teilleen, mutta ainakin kokemukset hänen kansaan eivät ole ikinä tylsiä.

Oinas

Oinaalla, jos kellä, on kärsivällisyyttä ja uteliaisuutta deittailua varten. Wrightin mukaan oinas on hyvin tiedonhaluinen. Hän ei arastele kysyä kysymyksiä ja saa introverteista introverteimmänkin jakamaan elämäntarinansa. Pohjimmiltaan oinas etsii kumppania, joka tasapainottaa hänen energiaansa ja saa hänet rauhoittumaan.

2 suhteessa viihtyvää merkkiä

Härkä

Härkä lienee kaikista horoskooppimerkeistä parisuhdekeskeisin, joten Wrightin mukaan deittailu ei ole härän heiniä. Jääräpäinen, uskollinen härkä ihastuu nopeasti ja vahvasti – usein ihmisiin, jotka eivät ansaitse sitä. Härkä on niin innokas parisuhteeseen, että suostuu eksklusiiviseen deittailuun sellaisenkin tyypin kanssa, kuka ei ole vielä osoittanut olevansa sen arvoinen.

Rapu

Rapu arvostaa mukavuutta, säännöllisyyttä ja tuttua ja turvallista ennen kaikkea. Wrightin mukaan tästä syystä rapu kaivautuu yleensä rakkausarkistoihinsa sen sijaan, että lähtisi etsimään jotain uutta. Ravulle ihmissuhteissa on kyse vakaudesta, rakenteesta ja sitoutumisesta. Kun pääset ravun kuoren sisään, sieltä on vaikea paeta ilman taistelua.

Lähde: PureWow