Redditissä on monia palstoja, joissa ihmiset voivat anonyymisti kysyä apua ja kertoa parisuhteensa tilanteesta. Aika ajoin ryhmään tuleekin lähes mahdottomalta kuulostavia tarinoita, kuten tällä kertaa…

Aviomies epäili siivoojaa ja asensi kotiinsa piilokameran

Aviomies oli jo pidemmän aikaa epäillyt siivoojan toimintaa, sillä talossa olevat tavarat tuntuivat vaihtavan mystisesti paikkaa. Niinpä hän osti kameran selvittääkseen oliko siivooja pitkäkyntinen.

Putzfrau beim Housekeeping in Hotelzimmer

Sairaanhoitajaksi opiskellut siivooja rahoitti opintojaan tekemällä töitä.

Kaikki vaikutti aluksi hyvältä ja pariskunta oli tyytyväinen nuoren naisen panokseen ja työn jälkeen.

1

Miehen kello kuitenkin hävisi ja epäilykset heräsivät.

Kysyin siivoojalta, onko hän nähnyt kelloani missään. Siivooja kertoi, että hän löysi kellon vaatekaapin takaa, mutta muistan, että katsoin sieltä tarkasti, eikä kello tuolloin ollut siellä. Myös muut tavarat olivat kummallisesti vaihtaneet paikkaa kuluneen vuoden aikana”, aviomies kertoo Redditissä.

Jokin oli vialla ja mies halusi selvittää asian nopeasti.

Mies piilotti kameran kirjahyllyn taakse, josta sitä ei voinut huomata. Ensimmäisellä viikolla mies huomasi, että seksileluja sisältänyt laukku oli vaihtanut paikkaa. Kaikki näytti kuitenkin olevan kunnossa, joten hänellä ei ollut syytä epäillä mitään.

2

Työmatkalle lähtenyt mies pääsi lopulta katsomaan videon

”Se, mitä näin sai minut melkein oksentamaan. Siivooja aloitti aluksi siivoamisen ja 30 minuutin päästä kamera otti toisen kuvan, jossa näkyy, kun siivooja astelee vaatehuoneeseen ja tulee takaisin seksilelulaukku kädessään. Siivooja meni tämän jälkeen makaamaan sängylleni kohtaan, jossa vaimoni yleensä nukkuu. Hän otti ensimmäisenä käyttöön vibraattorin.”

3

Seuraavaksi vaimoni saapui huoneeseen ja istui sängyn reunalle.

”En tajunnut, miksi vaimoni ei ollut sanonut mitään, mutta ymmärsin syyn, kun näin, mitä seuraavaksi tapahtui. Kuvista paljastuu, kuinka siivooja kumartuu vaimoni haaroväliin.”

lifebuzz-54d9aab00e410e0deed3c431e6a50391-limit_2000

Aviomies ei tiedä mitä tehdä.

”Olin käsittämättömän vihainen ja samalla koin myös mielihyvää, kun katsoin kuvia. Kamera toimi liiketunnistimella, joten se ei pystynyt ottamaan jatkuvasti kuvia. Olimme myös keskustelleet vaimoni kanssa kolmen kimpasta, sillä tiesin, että hän piti myös jollakin tasolla naisista. Tunnen oloni petetyksi, sillä olisin saattanut hyväksyä asian, mikäli vaimoni olisi kertonut minulle, eikä ollut uskoton.”

Mies kysyy apua Redditissä, sillä hän ei ole puhunut asiasta vaimonsa kanssa. Voin vain kuvitella kuinka hankalaa tällaista asiaa on ottaa puheeksi.

”Haluan jutella hänen kanssaan kasvotusten, sillä puhelimitse jutteleminen menisi liian tunteelliseksi. Lähetin vaimolleni vain viestin, jossa luki, että epäilen siivoojaa varkaaksi. ”Viestissä luki seuraavasti: Asensin piilokameran makuuhuoneeseemme. Tein tämän siksi, että saisin siivoojan kiinni. En ole sinulle vihainen, mutta tunnen oloni petetyksi. Miksi teit näin ilman, että puhuit asiasta kanssani?”

Aika yllättävä käänne… Kuinka olisit reagoinut samankaltaisessa tilanteessa? Jaa uutinen ja katso mitä ystäväsi sanovat tästä tapauksesta.

Lähde: Lifebuzz.com