Ensimmäisille treffeille lähtiessä voi usein jännittää, miten keskustelu sujuu ja tuleeko treffien aikana kiusalliselta tuntuvia hiljaisia hetkiä. Hermoja rauhoitellakseen kannattaa pitää mielessä muutama hyvä kysymys, joiden avulla jutun saa todennäköisesti luistamaan.

Mitä tällaiset kysymykset sitten ovat? Elite Dailyyn kirjoittava Alison Segel on omien kokemustensa kautta huomannut, mitkä kysymykset toimivat, ja suomensimme Segelin vinkit alle.

Mikä on hauskin lapsuusmuistosi?

Tämä voi tehdä olon nostalgiseksi ja nostalgia tekee ihmiset onnelliseksi. Jos pystyt keskustelemaan deittisi kanssa asioista, jotka herettävät hyviä, positiivisia tunteita, hän yhdistää ne sinuun.

Millainen on lempipizzasi?

Segelin mukaan voit aina vähintään päätyä inttämään siitä, kuuluuko ananas pizzaan vai ei, mikä on hauskaa.

Miten ystäväsi kuvailisivat sinua?

Tämä kertoo deitistäsi eri näkökulmasta. Lisäksi samalla sinulle selviää, onko hänellä ystäväpiiriä lainkaan

Itketkö elokuvien aikana/minkä elokuvan aikana itkit viimeksi?

Tämä voi paljastaa, kuinka tunteellinen deittisi on plus siitä voi syntyä mielenkiintoisia keskusteluja.

Oletko koskaan murtanut luitasi?

Segel itse ei ole tätä koskaan kokenut ja mieltää sen mielenkiintoiseksi kysymykseksi. Miten ihmiset murtavat luitaan? Miltä se tuntuu? Oletko saanut kipsiä? Onko siihen kirjoiteltu/piirretty mitään?

Miltä ajatus laskuvarjohypystä kuulostaa?

Voit myös vaihtaa aktiviteetin tilalle jotain muuta. Tätä voi käyttää pohjana selvittämään, miten hyvin sovitte yhteen. Jos hän innolla lähtisi tällaiseen tai harrastaa vastaavia juttuja, jotka saavat adrenaliinin virtaamaan, ja itse viihdyt lähinnä kotisohvalla, oletteko silloin toisillenne sopivia? Jos hän on aktiivinen tyyppi, voi tällaisesta kysymyksestä seurata myös se, että hän kertoo omista kokemuksistaan ja saat kuulla hauskoja tarinoita.

Mistä olet eniten kiitollinen?

Segelin mukaan kyky ilmaista kiitollisuutta on olennainen osa arvostuksen osoittamista ja ilon kokemista. Jos et tiedä kiitollisuudesta, on vaikea olla aidosti onnellinen. Segel kehottaa siis varmistamaan, että olet treffeillä ihmisen kanssa, kenellä on arvostusta elämän hyviä asioita kohtaan ja selvitä varhain, mitä ne asiat hänelle ovat. Jos hän on kiitollinen vain materiasta, saattaa hän etsiä vain pinnallista suhdetta.

Mikä on sinulle suurin turn-off toisessa ihmisessä?

Jokaisella ihmisellä on tietyt asiat, jotka vetävät häntä puoleensa muissa ihmisissä tai toimivat päinvastoin. Turn-offeista keskusteleminen on Segelin mukaan aina mielenkiintoista, koska ne usein ovat enemmän tunnepuolen ominaisuuksia kuin fyysisiä.

Jos kysyt joltakulta, mihin hän tuntee vetoa, voi hän listata ulkoisia piirteitä. Jos taas otat lähestymistavaksi tämän vastakohdan ja kysyt turn-offeista, pääset kurkistamaan pintaa syvemmälle. Tällainen keskustelu auttaa sinua ymmärtämään deittiäsi paremmin ja saat ehkä myös osviittaa siitä, miksi hänen aiemmat suhteensa eivät onnistuneet.

Jos haluat pitää ensitreffisi mielenkiintoisena ja jutun jatkuvana, kokeile näitä kysymyksiä. Samalla opit mielenkiintoisia seikkoja seuralaisestasi ja saat selville, miten hyvin sovitte yhteen!

Lähde: Elite Daily