Kun ensitreffit on sovittu ja lyöty lukkoon aika sekä paikka, ei edessä ole enää kuin itse treffeillä käyminen. Jos haluat varmistaa, että treffit onnistuvat hyvin ja voisit päästä toisillekin treffeille, voi asiantuntijan neuvoista olla apua – vähintään rauhoittelemaan jännitystäsi.

Deittailuvalmentaja James Preece on kertonut The Sunille muutaman asiantuntijavinkin onnistuneisiin ensitreffeihin ja suomensimme ne alle.

Mieti, mistä puhutte

Ensitreffeillä kannattaa suosia keskustelunaiheita, jotka ovat kevyitä, mukavia ja ennen kaikkea positiivisia.

”Voit puhua asioista, joihin suhtaudut intohimolla, ja mitä toivot ja unelmoit tulevaisuuden suhteen”, deittailuvalmentaja vinkkasi.

”Voit myös keskustella hauskoista asioista, joita voisitte tehdä yhdessä seuraavan kerran, kun tapaatte. Tämä voi lisätä innostusta ja toisten treffien mahdollisuutta, koska kumpikin tiedätte silloin, että pidätte toisistanne”, Preece jatkoi.

Malttia alkoholin kanssa

Ensitreffit jännittävät monia, mutta hermoja ei kannata tyynnytellä alkoholilla. Preecen mukaan liiallinen alkoholin juominen on yksi yleisimpiä virheitä, jonka ihmiset tekevät.

”On ihan okei juoda pari rentoutuakseen ja tunnelmaa viritelläkseen. Jos määrä menee siitä yli, sitten saatat menettää itsehillintäsi”, hän sanoi.

”Tämä voi johtaa tekoihin, kommentteihin ja päätöksiin, joita saattaisit myöhemmin katua”, Preece lisäsi.

Mies maksaa

Nykypäivänä on yleistä, että treffien lasku maksetaan puoliksi tai sen maksaa kumpi vain haluaa. Preecella on kuitenkin toisenlainen näkemys: mies maksaa.

”Uskon, että miehen pitäisi aina maksaa ensitreffeillä”, hän totesi.

Preece kertoi The Sunille, että monet hänen valmentamansa naiset – taloustilanteeseen tai menestykseen katsomatta – odottavat miehen panostavan hieman ja ottavan ohjat.

”Se osoittaa kunnioitusta ja sen huomioimista, miten naisella menee aikaa valmistautua treffeihin”, Preece sanoi.

Jos välttämättä naisena välttämättä haluat maksaa laskun puoliksi, kannattaa olla tietoinen, että saatat näin lähettää vääränlaisen viestin, jos aikeenasi olisi jatkaa deittailua.

”Jos nainen vaatii laskun puolittamista, johtuu se yleensä siitä, ettei hän halua nähdä seuralaistaan enää tai olla hänelle mitään velkaa”, Preece selitti.

Paina jarrua seksin kanssa

Joskus ensitreffeillä olevien välillä kipinät sinkoilevat niin voimakkaasti, että he päätyvät petipuuhiin. Kukin etenee tavallaan ja miten itse kokee olevansa valmis, mutta deittailuvalmentajalla on tähänkin neuvonsa.

”Jos haluat varmistaa, että suhde kestää, neuvoisin odottamaan hieman kauemmin”, Preece kertoi.

”Jos käytätte aikaa tutustuaksenne toisiinne ensin, rakennatte enemmän vetovoimaa ja seksi merkitsee enemmän”, hän jatkoi.

”Rakkaus on tärkeämpää kuin himo”, Preece päätti.

Kerroimme aiemmin, miten Preece lyttäsi yleisen ensitreffien paikan. Voit lukea tästä lisää täällä.

Lähde: The Sun