Jos tietää haluavansa vakavan suhteen, ei silloin välttämättä halua käyttää aikaansa vain seksin perässä oleviin henkilöihin. Jotkut tekevät vaakamambon halunsa selväksi erittäinkin suorasukaisesti, mutta toisten kohdalla se on enemmän käytös, joka puhuu puolestaan.

Deittailun asiantuntija Persia Lawson on paljastanut The Sunille kuusi varoitusmerkkiä, jotka kertovat siitä, että deittisi haluaa sinulta vain yhteisiä hetkiä lakanoiden välissä. Suomensimme nämä merkit alle, jotta vakavaa suhdetta etsivät tietävät, mitä pitää silmällä.

Hän ottaa yhteyttä seksi mielessän

Lawsonin mukaan ilmeisin merkki on se, että hän lähettää sinulle viestin myöhään lauantai-iltana ja kysyy, mitä puuhaat. Eli toisin sanoen hän yrittää booty callia, ottaa yhteyttä sinuun ja toivoo, että se johtaa seksiin.

”Jos hän sanoo hankkivansa sinulle kyydin tai tulevansa itse sinun luo, mutta hän ei koskaan ilmaise kiinnostusta tavata päivällä… on hän silloin ehdottomasti osoittanut sinulle haluavansa vain seksiä”, Lawson kertoo.

”On ilmiselvää, että tämä on vain booty call illan päätteeksi, kun hän ei ole löytänyt muuta seuraa”, hän jatkaa.

Sinusta tuntuu, että hän painostaa

Lawsonin mukaan jos sinusta tuntuu siltä, että sinua painostetaan, on se varoitusmerkki. Hän saattaa esimerkiksi varhaisessa vaiheessa lähennellä sinua tai hän heittää seksuaalisia vitsejä tai vihjauksia.

”Hän saa olosi vaivautuneeksi olemalla liian päällekäyvä ja se voi saada sinut tuntemaan olosi epämukavaksi”, Lawson toteaa.

”Kun olet hänen kanssaan, voi kanssakäyminen olla fyysistä, mutta kun hän viestittelee kanssasi, jos hän toistuvasti viittaa seksiin ja se on aina etualalla, ei se ole hyvä merkki”, deittailun asiatuntija sanoo.

Hän haluaa vain ”vähän hauskanpitoa”

Lawsonin mukaan jos hän sanoo sinulle haluavansa vain pitää vähän hauskaa tai hän ei etsi mitään vakavaa, on se joskus merkki, että joku on juuri eronnut vakavasta suhteesta.

”Mutta jos hän sanoo sinulle jotain tuollaista, älä hukkaa aikaasi. Hän haluaa vain lakanoiden väliin eikä sitoutua”, Lawson kertoo.

Lawson lisää, että monet ihmiset, etenkin naiset, eivät halua tiedostaa tätä, joten he koettavat ohjat suhteen vakavampaan suuntaan, mutta se ei onnistu.

”Jos hän kertoo, että hän ei etsi mitään vakavaa, hän todella tarkoittaa tätä: ’Haluan vain panon ja poistua'”, Lawson selittää.

Keskustelu on pintapuolista

Lawsonin mukaan keskustelun pintapuolisena pitävä tyyppi etsii todennäköisesti vain yhdenlaista intiimiyttä.

”Hän saattaa olla melko pinnallinen keskustelun kanssa eikä yritä nähdä vaivaa tutustuakseen sinuun paremmin”, deittailun asiantuntija sanoo.

”Joskus ihmiset silti kyselevät olennaisia kysymyksiä, mutta jutustelu voi tuntua kiirehdityltä eikä kovin henkilökohtaiselta”, hän jatkaa.

”Toisaalta, on myös ihmisiä, joka haluavat saada sinut uskomaan, että hän on todella syvällinen, mutta todellisuudessa hän houkuttelee sinua väärällä turvallisuuden tunteella, jotta avautuisit ja päätyisitte sänkyyn”, Lawson lisää.

”Joten joko hän on todella suora ja pintapuolinen tai hän menee syvälle ja käyttäytyy kuin olisi todella haavoittuva”, hän tiivistää.

Hän ei vietä aikaa kanssasi porukassa

Lawson kehottaa pitämään silmällä ihmisiä, jotka eivät ole kiinnostuneita viettämään aikaa ystäviesi kanssa tai ottamaan sinua mukaan omien ystäviensä kanssa.

”Jotkut ihmiset peruvat viime hetkellä ja eivät osoita kiinnostusta muodostaa yhteyttä kanssasi kahdenkeskisen aikanne ulkopuolella, koska he haluavat vain seksiä”, hän kertoo.

Lawsonin mukaan tämä kuulostaa todella kauhealta, mutta hän on toisinaan nähnyt sitä, että jotakuta hävettää henkilö, jota hän tapailee, eikä halua ystäviensä saavan tietää.

”Hän voi tuoda sen esiin niin, että ’Pidän siitä, kun ollaan vain kaksin’, ikään kuin hän olisi todella kiinnostunut sinusta. Mutta todellisuudessa jos joku haluaa muutakin kuin seksiä kanssasi, on hän silloin halukas esittelemään sinut muille elämänsä ihmisille”, Lawson sanoo.

Hän ei käytä rahaa

Jos joku on vain seksin perässä, ei häntä Lawsonin mukaan silloin kiinnosta tehdä sinuun vaikutusta tai panostaa sinuun samalla tavalla kuin jos hän todella pitäisi sinusta.

”Olen nähnyt tämän irtosuhteita harrastavien kohdalla, koska heillä on monia deittejä, ei heillä ole varaa käyttää rahaa jokaisen kohdalla”, deittailun asiantuntija kertoo.

”Mutta heti kun hän kohtaa jonkun, josta todella pitää, on hän halukas avaamaan kukkaron nyörit”, Lawson päättää.

Lähde: The Sun