Deittailu on usein jännittävää, sillä se voi johtaa monenlaisiin kokemuksiin. Hyvät treffit voivat laittaa käyntiin elämässäsi merkittävän, positiivisen muutoksen; toisaalta deittailu voi johtaa myös erikoisiin ja outoihin tilanteisiin, joita voit myöhemmin ihmetellen muistella.

Metro on halunnut keskittyä juuri näihin outoihin ja erikoisiin kokemuksiin. He keräsivät muutaman tosielämän treffitarinan ja suomensimme niitä alle.

Haistelua

Cam on käynyt treffeillä naisen kanssa, kuka totesi, ettei tietäisi ovatko he yhteensopivia ennen kuin haistaisi Camin yksilöllisen tuoksun.

”Suostuin yllätyttyäni niin täysin ja toivoin, että korkeintaan se olisi pikainen hiusten nuuhkaisu”, hän kertoi.

”Ei, ei ollut. 30 sekuntia on pitkä aika, kun tuntematon ihminen hengittää syvään solisluullasi”, Cam lisäsi.

3 outoa kokemusta

Tanyelilla oli useampi tarina jaettavanaan. Yksi mies oli aidosti ehdottanut hänelle, että he ottavat juoksuruoat treffeillä, eli syövät ja lähtevät pois maksamatta laskua.

”Toinen tyyppi tarttui täysin yllättäen hiusteni juurista kesken keskustelun ja sitten jatkoi eteenpäin kuin mitään ei olisi tapahtunut – kunnes huusin hänelle”, Tanyel sanoi.

”Yksi muu tyyppi kerran jätti minut pöytään lähes tunniksi vastatakseen exänsä puheluun, sitten palasi pöytään ruoan saapuessa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Jälleen huusin hänelle ja tämä mies sanoi, että olen kuuma, kun olen vihainen”, Tanyel kertasi tapahtumia.

”Minun olisi pitänyt heittää juomani hänen päälleen ja rynnätä ulos Peggy Mitchellin (EastEnders -sarjan hahmo) tyyliin”, hän lisäsi.

Profilointia

”Deittini sanoi profiloivansa minua. Tämä mies oli ollut ennen Yhdysvaltojen armeijassa ja menin hänen kanssaan ulos, kun olin vierailulla”, Sophia kertoi eräästä oudosta treffikokemuksestaan.

Sovellus poistoon treffien jälkeen

Ryan päätyi kesällä 2017 treffeille Tinderissä tapaamansa naisen kanssa, kuka vaikutti mukavalta. He päättivät tavata ja Ryan suunnitteli ensitreffit ravintolaan, jonne hän soitti etukäteen ilmoittaakseen, että on mukamas tämän naisen syntymäpäivä, jotta hänet olisi yllätetty pienellä herkulla ja laululla.

”Hain hänet kotoaan ja saatoin hänet autolleni, avasin hänelle vänkärin puolen oven ja menin omalle puolelleni. Katsoin häntä päin eikä hän ollut enää autossa. Hän olikin kurkimassa jostain syystä autoni alle”, Ryan sanoi Metrolle.

”Matkalla ravintolaan hän kiitti, että hain hänet. Hän sanoi pyytäneensä minut hakemaan, koska kaksi päivää aiemmin hän oli kolaroinut autonsa tolppaan ajettuaan päihtyneenä – siinä olivat ensimmäinen ja toinen huti”, hän jatkoi.

Ryanin mukaan nainen kertoi tämän jälkeen, että hänellä on hetkiä, jolloin hän meinaa käyttäytyä niin, että vääntää auton ratista ja avaa turvavyönsä kuin aikeena hypätä ulos ikkunasta. Tämä sai Ryanin kiinnostuksen katoamaan.

”Ravintolaan menemisen sijaan sanoin hänelle, että sopisiko jos kävisimme kävelemässä ympäri ostoskeskusta. Teimme yhden kierroksen samalla, kun hän puhui koko ajan. Se oli niin kiusallista”, Ryan totesi.

”Kun lähdimme ostoskeskuksesta, oli paluumatka hänen luo melko hiljainen. Toivotin hänelle hyvää yötä ja että nautin ajasta. Viestitin hänelle kiitokset ja että toivoin hänen päässeen kotiin turvallisesti ja etten usko, että suhde minun ja hänen kanssaan toimisi ja hän on mukava nainen”, hän lisäsi ja paljasti poistaneensa koko sovelluksen päästyään kotiin.

Vettä ja itkua

Maz kertoo olleensa drinkeillä ja mies kysyi, haluaisiko Maz juoda toisenkin. Hän suostui ja ajatteli miehen tuovan hänelle G&T:n.

”Hän tuli takaisin vesilasillisen kera. Tähänkään päivään mennessä en tiedä miksi”, hän kertoi.

”Menin myös kerran treffeille miehen kanssa, kuka noin 20 minuutin jälkeen alkoi itkeä ja puhua äidistään. Sitä jatkui tunteja. En tiennyt, miten lähteä treffeitä”, Maz lisäsi.

Batman-fani

Alice (nimi muutettu) tapasi miehen töissä ja koska hän oli köyhä opiskelija, hän pyysi miehen luokseen treffeille. Alicen mukaan mies selitti koko illan Batmania hänelle ennen kuin laittoi Alicen kuuntelemaan Yön ritarin paluun soundtrackin kappale kappaleelta ’ymmärtääkseen jokaisen teeman nyanssit’.

”Yhdessä vaiheessa hän nosti paitaansa paljastaakseen valtavan olkapäästä olkapäähän menevän Batman-logon rinnassaan”, nainen paljasti.

”Kämppikseni kuuntelivat yläkerrassa itkunauren (me olimme olohuoneessa ja meidän piti katsoa elokuvaa). He olivat seuranneet tilannetta viestitellen minulle, mutta ilmeisesti he luulivat, että olin löytänyt hyvän tyypin, koska he yhdessä vaiheessa kuulivat minun huutavan ’oh vau’ ja luulivat minun saaneen… Butta se oli vain reaktioni hänen tatuointiin”, Alice kertoi.

”Lopulta kämppikseni tulivat huoneeseen ja pelastivat minut noin 1,5 tunnin jälkeen. En nähnyt häntä koskaan uudelleen”, hän lisäsi.

Lähde: Metro