Deittiprofiiliisi valitsemasi valokuvat voivat olla ainoa asia, joka seisoo sinun ja mahdollisen elämänkumppanisi välillä. On toki vaikea ennustaa, mitä ihmiset etsivät swaippaillessaan lukuisien profiilien välillä, mutta Best Lifen mukaan tiede on todennut yhden toimivan keinon, jolla vedät muita puoleesi.

Tämä keino on hymysi. Deittiprofiiliin kannattaakin siis sisällyttää kuvia, joissa hymyilet aidosti, koska se voi parantaa mahdollisuuksiasi saada enemmän matcheja.

Hymyileminen saa sinut vaikuttamaan lämpimämmältä sekä ystävällisemmältä. Lisäksi vuonna 2012 Cognition & Emotion -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan se voi jopa tehostaa sitä, miten viehättäväksi muut mieltävät sinut.

Tuo tutkimus selvitti, että viehättävyyteen vaikuttaa vahvasti se, miten intensiivisenä henkilön hymy ilmenee. Best Lifen mukaan tutkijat saivat selville, että aurinkoinen hymy voi myös mahdollisesti saada epäviehättäväksi mielletyt ihmiset näyttämään paremmalta.

Tinderin ja Bumblen entinen sosiologi Jess Carbino on myös tutkinut hymyn vaikutusta ja todennut, että hymyilemisellä on merkittävä vaikutus siihen, swaipataanko profiilin kohdalla oikealle vai ei. Carbino varoittaa suosimasta kuvia, joissa suu on mutrussa tai henkilö katsoo vakavana ja mallimaisesti poseeraten kameraan.

”Haluat vaikuttaa mukavalta ja lähestyttävältä, mitä hymyileminen heijastaa”, Carbino sanoi.

Lähde: Best Life