Moni nainen on kokenut kamalia treffikokemuksia.

Nyt osa heistä on kyennyt paljastamaan mikä treffeillä meni niin pieleen, että kokemus oli heidän elämänsä yksi kamalimmista.

Eräs nainen kertoi, että mies oli ottanut treffeille mukaan sellaisen päähierontalaitteen, joka muistuttaa vähän hämähäkkiä. Mies oli hieronut sillä naisenkin päätä, joka oli tuntunut naisesta todella oudolta ja se oli tapahtunut vielä keskellä kahvilan tungosta.

Toinenkin kamala treffikokemus liittyy siihen, kuinka mies luuli olevansa kohtelias. Nainen oli jo mennyt pubiin, jossa heidän oli tarkoitus tavata. Mies oli ollut 15 minuuttia myöhässä ja soittanut naiselle, että missä nainen oikein oli. Mies odotti naista pubin edessä ulkona ja oli pettynyt, kun ei ollut saanut saatella naista pubiin sisään. Olisiko naisen pitänyt odottaa myöhässä olevaa miestä ulkona kylmässä tuollaisen ”kohteliaisuuden” takia?

Kolmas kokemus koskee miehen suorastaan hullua käytöstä. Mies oli mennyt hakemaan naista naisen kotoa, jossa oli ollut paikalla myös naisen äiti. Mies oli jutellut naisen äidin kanssa sillä aikaa, kun nainen oli laittautumassa treffejä varten. Kun nainen saapui alakertaan äitinsä ja tämän miehen luokse, oli mies pitänyt kädessään kuvaa morsiamesta ja hän oli juuri kertomassa naisen äidille, kuinka kuvassa on hänen ihannenaisensa.

Aika kamalia kokemuksia, vai onko?

LUE MYÖS