Oletko törmännyt ”sääntöön”, jonka mukaan vasta kolmansien treffien jälkeen olisi sopivaa päätyä tekemään lähempää tuttavuutta makuuhuoneen puolella? Vaikka jokainen tekee niin, mikä itseltä parhaalta tuntuu, on tuo sääntö yhä voimissaan.

TimeOutin teettämän kyselyn mukaan sinkut ympäri maailman harrastavat seksiä tapailemansa kumppanin kanssa ensi kertaa neljänsillä treffeillä. Kyselyyn osallistuneilta kysyttiin, kuinka monensien treffien jälkeen on sopivaa harrastaa seksiä, ja keskimääräiseksi tulokseksi saatiin 3,53.

Kansainväliseen kyselyyn osallistui 11 000 ihmistä 24 kaupungista. Heidän vastauksistaan ilmeni, että parhaat kaupungit deittailua ajatellen ovat Pariisi (tulos 83/100), Melbourne (81/100), Kuala Lumpur (74/100), Peking (59/100) ja Chicago (58/100).

Pariisissa ei kuitenkaan kannata turvautua deittisovellusten käyttöön, sillä Ranskan pääkaupunki oli ainoa, jossa ulkona/juhlissa käyminen oli paras tapa tavata uusia ihmisiä. Muualla maailmassa parhaaksi tavaksi todettiin deittisivustot tai -sovellukset.

Kyselyn mukaan onnettomimpia sinkkuja ovat newyorkilaiset. Heistä 45 prosenttia kuvaili kyselyssä olevansa surullinen siitä, että on sinkku.

Lähde: Newser