Jos seksielämä tuntuu kaipaavan piristysruisketta, on yksi tapa kokeilla tuhmien puhumista. Tämä tapa voi tuoda seksiin uusia ulottuvuuksia, jos kumpikin osapuoli kokee puheet miellyttäviksi.

Suomalaisista lähes kolmannes (30%) puhuu tuhmia kumppanilleen, kun taas hieman useampi (37%) jättää rivot puheet muiden jutuksi. Tämä on selvinnyt Kaalimato.comin tutkimuksesta, josta sisarsivustomme Nainen.com on uutisoinut.

Jos tuhmia puheita haluaisi kokeilla, mutta vasta-alkajana ei tiedä, mistä lähteä liikkeelle, tai haluaisi vain hioa olemassa olevia taitojaan, voi näistä neuvoista olla iloa. Nämä neuvot ovat peräisin Kaalimato.comin seksuaaliterapeutti Annukka Lavikaiselta.

Harjoittele ensin

Lähde liikkeelle tuhmien puhumisessa harjoittelemalla sitä ensin mielessäsi. Mieti, millaiset sanat ja toteamukset tuntuvat sopivan omaan suuhun. Muista, että itsevarmuus ja aitous ovat usein viehättävämpää kuin ulkoa opetellut, päälle liimatun kaltaiset vuorosanat.

Aloita pienestä

Jos et ole ennen puhunut tuhmia sängyssä, lähde liikkeelle pienin askelin. Tarkkaile samalla, millaisen vastaanoton puheesi saavat kumppaniltasi. Voit helposti muokata sanavalinnoilla sävyä erilaisiin tilanteisiin ja hetkiin sopivaksi.

Keskustele jälkikäteen

Kun seksisessio on ohi, kannattaa keskustella kumppanin kanssa, millaisia tuntemuksia tuhmat puheet herättivät teissä. Samalla voitte käydä läpi mieltymyksiänne ja seuraavalla kerralla toistaa toimivaksi todettuja juttuja.

Lähde: Nainen.com