Treffailu ei ole helppoa ja joskus treffit menevät pieleen, ja sen jälkeen on tuskin seuraavia edessä.

Eräs mies halusi kertoa muille, mitä yllättävää hän oli tehnyt treffeillä, joka ei ole kaikkien mieleen. Treffeillä oli mennyt niin huonosti, että hän ei voi nyt kuin vitsailla niistä. Yksi syy siihen on hänen oman tekonsa, jolle oli hänen mielestään hyvä syy.

Miehen paljastus on hämmentänyt muita, koska mies kertoi poistuneen elokuvateatterista kesken treffien. Nainen oli täten jäänyt yksin katsomaan Star Wars-elokuvaa. Miehen mukaan treffit olivat sujuneet aluksi hyvin, ja he olivat keskustelleet toistensa kanssa.

Mies teki päätöksen, joka pilasi treffit, mutta teki sen mielestään hyvästä syystä

Mies oli kertonut ystävälleen viestissä mitä treffeillä tapahtui. Hän oli kertonut, kuinka nainen oli yhtäkkiä uppoutunut puhelimensa ääreen, kun elokuva oli alkanut. Nainen oli lähetellyt jonkun kanssa viestejä. Mies oli yrittänyt puhua naiselle ja nainen oli vain vilkaissut häntä ja taas alkanut katsomaan puhelintaan.

Mies oli lopulta poistunut salista ja mennyt leffan ajaksi odottelemaan ulkopuolelle. Kun leffa oli loppunut ja nainen oli tullut salista ulos, oli mies vain sanonut naiselle ”ei”.

Osa on sitä mieltä, että ensitreffejä ei kannata järjestää elokuvateatterissa eikä nainen välttämättä pitänyt Star Wars-elokuvasta. Miehen mukaan nainen oli osoittanut olevansa tuon elokuvan suuri fani ja hänellä oli jopa Star Wars-aiheinen tatuointi, joten kyse ei ollut siitä.

Lähde: Daily Star

LUE MYÖS