Kerroimme vasta naisten paljastuksia heidän huonoimmista treffikokemuksistaan. Nyt on miesten vuoro saada palstatilaa ja tehdä omia paljastuksiaan.

Suositulla Reddit-sivustolla kysyttiin AskReddit-osiossa miesten mietteitä siitä, minkälaisia asioita naisten ei pitäisi missään nimessä tehdä ensitreffeillä. Nimimerkkiensä suojista miehet kertoivat esimerkkejä omien kokemustensa perusteella ja suomensimme niitä alle.

Tällaisia asioita naisten ei pitäisi tehdä ensitreffeillä:

Koko ajan puhelin kädessä

”Jättää miehen huomiotta ja jatkuvasti viestittelee puhelimellaan.”

”Miestä tai nainen, en ymmärrä, miten kenenkään mielestä tämä on hyväksyttävää. Näen ihmisten tekevän sitä koko ajan treffeillä tai ystävien seurassa ja se on niin surullista.”

”Tosi iso turn off, se on myös erittäin tylyä.”

”Ainoa poikkeus tähän on se, kun pikaisesti googlaa jotain, joka tuli puheeksi keskustelun aikana.”

”Viisas mies kerran sanoi minulle, että ’jos treffien päätteeksi et vieläkään tiedä, millainen puhelin hänellä on, pidä hänestä kiinni.'”

Ex-kumppani puheeksi

”Puhut exästäsi.”

”Täysin samaa mieltä! Exästä puhuminen saa minut hermostuneeksi”, toinen komppasi.

Ei osallistu keskusteluun

”Aina odottaa, että mies tekee aloitteen keskusteluun.”

”Ja pitää keskustelun elossa 100% ajasta”, toinen myötäili.

”Ei kysy kysymyksiä.”

”Olettaa, että mies pitää keskustelun käynnissä. Dialogiin tarvitaan kaksi.”

”Kerran nainen sanoi minulle treffeillä ’Miksi kyselet minulta niin paljon asioita?’ Koska, armas, et tuo itse mitään keskusteluun ja laitat minut tekemään kaiken työn.”

”Olin ensitreffeillä naisen kanssa, kuka yhdessä vaiheessa ehkä 5 sekunnin hiljaisuuden jälkeen läpsäisi olkapäätäni ja huusi ’sano jotain!'”

Mies maksaa

”Olettaa, että mies maksaa. Hän todennäköisesti tekee niin joka tapauksessa, mutta tarjoudu edes. 50/50 parasta.”

”Kerran vein ulos naisen, joka tarjoutui maksamaan päivällisensä. Maksoin joka tapauksessa, mutta menimme sen jälkeen myöhemmin samana iltana jäätelölle ja hän halusi maksaa jäätelöni. Olkaa kuin tämä nainen. Arvostuksella on todella väliä.”

”Toinen juttu, joka toimii: jos pidät miehestä ja hän tarjoutuu maksamaan, kerro hänelle, että sinä maksat seuraavalla kerralla. Vilpittömästi, tyyliin ’meidän pitäisi nähdä uudestaan ja silloin minä tarjoan.'”

Myöhästyminen

”Myöhässä oleminen. Ehkä 10 minuuttia on ok, mutta 30-40 minuuttia ensitreffeillä? Ei kiitos.”

”Jos tulet olemaan myöhässä enemmän kuin 5 minuuttia, laita siitä viestiä hitto vie.”

Palkkatietojen utelu

”Kysyt mieheltä yksityiskohtaisesti, miten paljon hän tienaa.”

”Kaverini meni kerran treffeille naisen kanssa, kuka kyseli häneltä yksityiskohtia hänen sairausvakuutuksen eduista.”

”Netistä löytyy Australian puolustusvoimien palkkataulukko ja eräs nainen latasi sen ja sitten kysyi minulta, mikä arvoni on ja millä palkkatasolla olen. Se oli kunnon haastattelu.”

Älä yritä exääsi, kun olet toisen kanssa treffeillä

Tämä on yllä olevia kokemuksia ja neuvoja pidempi tarina. Nimimerkki TheNewGuyAgain kirjoitti näin:

”Olin ensitreffeillä naisen kanssa ja kaikki meni mainiosti. Meillä oli mukava päivällinen ja keskustelu sujui. Ruoan jälkeen hän kysyi, voisimmeko mennä baariin, jossa olin tavannut hänet viikkoa aiemmin. Sanoin, mikä ettei, sopii.

Pääsimme baariin, tilasimme muutamat juomat ja meillä oli ihan hauskaa. Nainen huomautti, että hän oli muutaman kuukauden tapaillut miestä, kutsutaan häntä Chadiksi, ja hän oli baarissa yhtä aikaa. Se on aika kiusallista ottaa puheeksi, mutta mikäs siinä. Tavallaan tiedän Chadin, koska hän on vakioasiakas baarissa ja meillä on yhteisiä kavereita. En tiennyt, että hän oli tapaillut treffiseuralaistani.

Chad näki, että olin naisen kanssa ja pian lähti baarista. Muutamaa minuuttia myöhemmin deittini alkoi katsella puhelintaan ja viestitellä jollekin. Menin tilaamaan toisen kierroksen juomia. Takaisin tultuani deittini kysyy, olisiko okei, jos hän lähtisi Chadin luo. Sanoin, että hän voi tehdä mitä haluaa. Sitten toivotin hyvää iltaa ja menin yksin kotiin.

Tuntia myöhemmin nainen viestitti minulle pahoitellen ja sanoi, ettei Chad päästänyt häntä sisään. Sitten hän kysyi, voisiko hän tulla minun luokseni. Kohteliaasti kieltäydyin ja menin nukkumaan.

Sanoisin siis, että yritys päästä exän pöksyihin on iso virhe naiselta ensitreffeillä.”

Yhteydenpito menee överiksi

Tämäkin on hieman pienempi tarina, tällä kertaa nimimerkiltä Tucker33:

”Tapasin naisen netissä ja juttelimme jonkin aikaa. Hän kertoi minulle, että hänen ex-aviomiehensä oli harrastanut seksiä naisen parhaan ystävän kanssa ja he olivat laittoivat hynttyyt yhteen. Se itse asiassa selitti paljon. Eräänä iltana sovimme, että tapaamme, kun pääsen töistä. Koko päivän hän kutsui minua beibeksi, sanoi rakastavansa minua ja tekstaili jatkuvasti.

Jos en vastannut hänen viesteihin heti, hän pommitti puhelintani puheluilla. Hän tiesi, missä olen. Sitten työvuoroni viimeisten 2 tunnin ajan hän piti lähtölaskentaa. Vain kaksi tuntia, tunti 45 minuuttia, tunti 30 minuuttia ja niin edelleen, kunnes viimeisten 20 minuutin ajan se oli joka minuutti.

Lopulta, kun vuoroni oli päättynyt, hän laittoi minulle 3 tai 4 viestiä kysyen, joko olen matkalla. Sain viimein tarpeekseni ja sanoin hänelle, ei, en ole ja ei tule tapahtumaan. Sitten hän alkoi laittaa kuvia itsestään itkemässä.

Joudin v*ttu ghostamaan hänet 2 päiväksi ennen kuin hän lopetti. Naisparka ei päässyt edes ensitreffien alkuun.”

Vastaavia tarinoita ja kommentteja voit lukea lisää englanniksi Redditistä täällä.

Kerroimme aiemmin myös ihmisten paljastuksia oudoista treffikokemuksistaan. Voit lukea niistä lisää täällä.

Lähde: Daily Mail