Deittailu ei ole mitään helppoa eikä se monilla meinaa onnistuakaan kunnolla tai niin he itse luulevat.

Eräs mies halusi tehdä listan, jossa hän kertoo kaiken deittailusta oppimansa. Hän toivoisi nyt, että voisi lähettää sen aikakoneella itselleen vuoden taakse. Silloin hän kertoisi tällä listallaan itselleen nämä neuvot:

  • On täysin normaalia, että monet ensimmäiset treffit eivät johda toisiin treffeihin. Se ei välttämättä ole sinun syysi. On todella harvinaista, että kaksi internetissä tapaamaa muukalaista löytävät yhteisen sävelen. Älä ota sitä henkilökohtaisesti.
  • Sinun on tehtävä omat päätelmät. On harvinaista, että toinen henkilö kertoo sinulle suoraan, mikä meni pieleen. Voit tietysti kysyä kohteliaasti, jos sinulla on siihen mahdollisuus, mutta älä odota saavasi koko totuutta. On todennäköistä, että tiedät enemmän kuin he, missä meni pieleen.
  • Jos kipinä syttyy ensimmäisillä treffeillä, nainen yleensä lähtee muutamille lisätreffeille. Sinun TÄYTYY lukea hänen signaalejaan, toimia tai muuten hän vain jatkaa eteenpäin. Nämä ovat treffejä eivätkä liiketapaamisia. Älä koskaan mene toisille treffeille suutelematta häntä, muuten kaikesta tulee todella outoa. Tao silloin, kun rauta on kuumaa.
  • Tutuissa treffipaikoissa käyminen on hyvä asia. Ei tarvitse jatkuvasti yrittää keksiä pyörää uudelleen. Myös treffiasujen käyttäminen on melko yleistä. Tunnen oloni vähemmän ahdistuneeksi, jos olen ollut jossain treffeillä ennenkin kuin että menisin jonnekin aivan uuteen paikkaan.
  • Hän on hermostunut, joten yritä saada hänet tuntemaan olonsa mukavaksi.

Nämä ovat vain yhden miehen mietteitä, mutta saattavat olla ihan toimivia apukeinoja deittailuun.

Lähde: Reddit

LUE MYÖS