Pelimiehenä oleminen ei aina ole ruusuilla tanssimista ja tämä mies sai siitä erinomaisen opetuksen. Hän kertoi tapahtumien kulusta sosiaalisessa mediassa ja sai ansaitusti runsaasti huomiota.

Mies kirjoitti tapahtuneesta Redditiin:

”Tämä tapahtui 4 kuukautta sitten, joten tilanne on vielä pinnalla. En ollut millään löytänyt naisia erottuani tyttöystävästäni. Minulla oli kaikki sovellukset, mutta itseluottamukseni oli huono. 

Vaimoni sai talomme, joten minä asuin vastanaineen pariskunnan kanssa, jotka säästivät rahaa, tämä ei helpottanut tuskaani lainkaan. Teen töitä miehen kanssa ja en voi valittaa edullisesta vuokrasta, mutta epäilen etteivät he pitäneet siitä, kun pyörin joka ilta heidän nurkissaan. 

Niinpä he järjestivät minulle sokkotreffit. Minun olisi pitänyt olla tilanteesta iloinen. 

Ensimmäinen deitti oli kämppikseni vaimon hyvä ystävä, tämä on tärkeä muistaa. Tiedät kohta miksi. 

Kaikki sujui hyvin. Söimme illallista ja joimme drinkit baarissa, jossa voi pelata lautapelejä. Samaan aikaan keskustelin toisen naisen kanssa Tinderissä. Keskustelua oli jatkunut jo kuukauden ajan, mutta tilanne ei ollut edennyt minnekään, paitsi tietenkin kyseisenä iltana. 

Hän halusi hengailla kanssani, mutta olin jo treffeillä. 

Nyt tulee kohta, jonka kerroin olevan tärkeä. Laitoin viestiä kämppikseni vaimolle ja kysyin lisää deittini taustoista. Vaimo myönsi etteivät he olleet kovin hyviä ystäviä, mutta treffit olivat hänen mielestään loistava keino saada minut pois heidän talostaan. He eivät tienneet, että aion lähteä pois treffeiltä ja mennä tapaamaan uutta Tinder -deittiäni. 

Pyysin laskun, maksoin kaiken ja sanoin deitilleni, että olen väsynyt ja menen nukkumaan. Me vaihdoimme kiusallisen halin, suutelimme melkein, kättelimme ja jatkoimme eri suuntiin. 

En kuitenkaan ollut menossa kotiin, kävelin katua pitkin noin 5 minuutin ajan ja tapasin Tinder -deittini. Olin vihainen sokkotreffeistä ja tekstasin pariskunnalle ”olen myöhään ulkona, treffit sujuvat loistavasti” Tämä oli 1. virhe. 

Luulin, että he eivät ole hyviä kavereita… En olisi odottanut, että deittini tekstaa kämppikseni vaimolle. Tämä kohta on myöhemmin tärkeä. 

Tinder -treffini sujuivat loistavasti. Otimme muutaman juoman. Pidimme toisistamme ja suuntasimme kohti tanssilattiaa. Muutaman kappaleen ja shotin jälkeen aloimme suudella ja kopeloida toisiamme. Yhtäkkiä tunnen jotain märkää ja kivuliasta päässäni. 

1

Kosken ”märkään” kohtaan ja olen varma, että se on verta. Tinder -deittini huutaa. Katson taakseni ja sokkotreffeillä ollut nainen hyppää Tinder -deittini kimppuun. Minä pyörryn. 

Kävi ilmi, että hän oli lyönyt minua kaljapullolla. 

Kuinka nainen löysi minut? Kämppikseni vaimo oli lähettänyt sokkotreffeillä olleelle naiselle tekstiviestin 2 tuntia treffieni jälkeen: ”Kuulin, että teillä on hauskaa ja aiotte juhlia yömyöhään :)”

Useampien tekstiviestien jälkeen sokkotreffeillä ollut nainen vakuutti kämppikseni vaimolle, että hän kadotti minut, kun vaihdoimme baaria. Hän halusi tietää sijaintini, jotta löytäisi minut uudestaan. 

Tällä tavalla hän selvitti, missä minä olin. Hän kertoi, että minä suutelin toisen naisen kanssa sen jälkeen, kun olin kertonut, että menen kotiin nukkumaan. Niinpä nainen nappasi lähimmän esineen (kaljapullon) ja pamautti sen päähäni. 

En nostanut syytteitä ja sain päähäni 3 tikkiä. Tinder -deittini ei ole vastannut yhteenkään tekstiviestiin. Sokkotreffeillä ollut nainen ei ole saanut minulta viestejä. Minä taidan jäädä eläkkeelle deittailusta. 

Tarina lyhyesti: Menin treffeille kahden naisen kanssa samana iltana ja deitti -kuppanini ystävä paljasti sijaintini. Ilta päättyi sairaalaan, kun sain kaljapullosta päähäni.” 

Lähde: reddit.com