Yksi varma tapa saada ensimmäiset treffit menemään penkin alle on se, että toinen osapuoli (tai kenties molemmat) puhuu jostain sopimattomasta aiheesta. Kenties treffiseuralainen päästää suustaan sammakoita, puhuu törkeyksiä tai alkaa kertoa aiheesta, joka on parempi jättää myöhemmäksi, jotta ensitreffit pysyisivät hauskana ja flirttailevana.

Popsugar on listannut tällaisia aihepiirejä ja suomensimme niitä alle, jotta sinäkin tiedät välttää niitä seuravilla ensitreffeilläsi. Osa näistä aiheista on sellaisia, että niistä on aiheellista puhua, mutta ensimmäiset treffit eivät ole siihen oikea hetki.

Pitkäaikaiset ihastukset

Kun olet ensitreffeillä jonkun uuden kanssa, ei se ole hyvä hetki nostaa esiin ihastusta, joka on ollut mielessäsi jo pitkään. Pitkään kestäneissä ihastuksissa ei ole mitään pahaa, mutta kun olet treffeillä, on tämä asia parempi pitää omana tietonasi.

Perheongelmat

Perheongelmat eivät ole Popsugarin mukaan sopiva aihe ensitreffeille. Vaikka on aina tärkeä olla rehellinen ihmiselle, jota voisit kuvitella deittailevasi ja olevasi suhteessa hänen kanssaan, on tästä aiheesta parempi puhua vasta myöhemmillä treffeillä.

Makuuhuonemieltymykset

Uuden kumppanin kanssa on tärkeä puhua siitä, mitä tykkää tehdä lakanoiden välissä ja mitä ei. Tästä on kuitenkin parempi keskustella vasta, kun deittailu on saavuttanut intiimimmän tason. Tosin jos aikeenasi on vain yhden yön juttu tai jotain kevyempää säätöä, ei tämä aihe ole siinä tapauksessa niin erikoinen ensitreffeille.

Rahahuolet

Popsugarin mukaan raha-asioista ja omista rahahuolista puhuminen ensimmäisillä treffeillä voi tehdä tilanteesta kiusallisen – etenkin laskun saapuessa.

Nolot kännitarinat

Kenelläpä ei olisi tällaisia tarinoita kerrottavana, mutta onko ensitreffit oikea ajankohta niistä puhumiseen? Ei, ei ole. Popsugarin mukaan on parempi pitää ne omana tietona toistaiseksi. Deittisi kun ei välttämättä näe näitä tarinoita yhtä hauskana tai höpsönä kuin mitä ne sinun mielestäsi ovat.

Yhteinen tulevaisuus

Jos alat puhua deitillesi siitä, miten näet tulevaisuuden menevän ja milloin olisi aika saada lapsia, mennä naimisiin tai ylipäänsä alat puhua loppuelämän yhteisestä tulevaisuudesta juuri tapaamasi henkilön kanssa, menee homma metsään ja isosti. Odota tällaisten aiheiden kanssa siihen, että olette jo tutustuneet enemmän toisiinne ja tiedät, ettei deittailu jää vain muutamiin treffeihin. Sitten on aika keskustella, oletteko samalla sivulla yhteisestä tulevaisuudesta.

Puhut vain itsestäsi

Ensitreffeillä pitäisi Popsugarin mukaan kertoa toki itsestään, mutta varmista, että keskustelu on molemminpuolista. Sinunkin täytyy oppia jotain deitistäsi eikä vain paistatella itse valokeilassa koko treffien ajan.

Oudot tavat

Outoja tapoja on luultavasti jokaisella ja ne tulevat esiin ennemmin tai myöhemmin. Ensitreffit eivät kuitenkaan ole se ihanteellisin hetki puhua niistä.

Ex-kumppanisi

Jos otat exäsi puheeksi heti ensitreffeillä, ei siitä välttämättä seuraa mitään hyvää. Aiemmista suhteista ja miksi ne ovat päättyneet on yleistä puhua, mutta mieti milloin on oikea aika siihen. Jos alat jauhaa exästäsi ensimmäisillä treffeillä, voi se johtaa siihen, ettei toisia tule.

Lähde: Popsugar