Jos haluat erottua eduksesi ja saada enemmän matcheja deittisovelluksessa, niin kannattaa silloin ottaa opiksi Tinderin sosiologi Jess Carbinon neuvoista. Carbino on listannut BuzzFeedin kanssa yhteistyössä tehdyllä videolla kolme helppoa tapaa, jotka auttavat lisäämään todennäköisyyttä saada enemmän matcheja.

Etsitpä pitkäaikaista rakkautta tai hetken hupia, voi näistä neuvoista olla sinulle hyötyä:

Hyvä profiilikuva

Carbinon mukaan kaikista paras profiilikuva on sellainen, jossa kasvosi ovat kohti kameraa ja hymyilet. Kasvot kohti kameraa kuvassa olevien Tinder-käyttäjien profiilien kohdalla on pyyhkäisty 20 prosenttia todennäköisemmin oikealle kuin heillä, jotka esittelevät sivuprofiiliaan. Hymyileminen lisää matchien todennäköisyyttä 14 prosenttia.

Supertykkäykset

Tinder tarjoaa mahdollisen käyttää supertykkäyksiä ja Carbino suosittelee hyödyntämään niitä sellaisten käyttäjien kohdalla, kenestä olet todella kiinnostunut. Jos käytät supertykkäystä, on matchin saaminen kolme kertaa todennäköisempää ja supertykkäyksestä alkaneet keskustelut ovat 70 prosenttia pidempiä.

Ei hattuja ja silmä- tai aurinkolaseja

Hatut ja lasit profiilikuvissa eivät toimi, joten jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi, unohda ne. Carbinon mukaan lasit päässä kuvassa olevilla on 15 prosenttia pienempi todennäköisyys, että joku swaippaa heidän kohdallaan oikealle. Jos käytät hattua kuvassa, on oikealle tehtyjen swaippausten todennäköisyys 12 prosenttia pienempi. Carbino suosittelee jättämään hatut ja lasit pois sekä profiilikuvastasi että profiilisi muista kuvista.

Useat viestit ja giffit

Kun match on sitten saatu ja keskustelu laitettu käyntiin, ei kannata arastella useampien viestien lähettämisen kanssa, jotta saisit herätettyä keskustelun uudelleen eloon. Kannattaa hyödyntää myös giffejä, sillä Carbinon mukaan giffejä käyttävät saavat 30 prosenttia todennäköisemmin vastauksen matchiltaan.

Alla olevalla videolla Carbino itse käy nämä neuvot läpi englanniksi.

Lähde: BuzzFeed