Deittisovelluksissa ja -sivustoilla profiilikuvalla on yleensä iso merkitys. Tästä syystä hyvät neuvot voivat tulla tarpeeseen, jotta onnistuisi valitsemaan profiiliinsa toimivat valokuvat.

Cosmopolitan on yhdistänyt voimansa Revlonin ja deittisovellus Zooskin kanssa selvittääkseen parhaat vinkit täydellisen profiilikuvan valintaan. Suomensimme alle nämä tutkimuksiin pohjautuvat vinkit, joista osa on tarkoitettu miehille, osa naisille ja osa on yleisiä kuvavinkkejä.

Vinkit miehille

  • Ota valokuvasi ulkona. Cosmopolitanin mukaan jos mies ottaa kuvansa ulkona, esimerkiksi luonnossa, voi hän odottaa saavansa 19 prosenttia enemmän viestejä.
  • Ei selfietä. Miehet, jotka ovat ottaneet selfien profiilikuvakseen, saavat 8 prosenttia vähemmän viestejä kuin miehet, jotka ovat valinneet muun kuin selfien itsestään.

Vinkit naisille

  • Suosi selfietä. Siinä missä selfiet eivät toimi miesten profiileissa, on tilanne toinen naisten kohdalla. Cosmopolitanin mukaan jos naisen profiilissa on selfie, saa hän neljä prosenttia enemmän viestejä.
  • Ei ulkokuvia. Ulkona otetut valokuvat eivät toimi naisilla: niitä suosineet naiset saivat 40 prosenttia vähemmän viestejä!

Vinkit kaikille

  • Malttia rajauksiin. Profiilin kuvien joukkoon kannattaa valita myös kokovartalokuva itsestäsi. Cosmopolitanin mukaan tällaisen kuvan ansiosta saat 203 prosenttia enemmän viestejä.
  • Pääkuvassa yksin. Jos olet laittanut profiilisi pääkuvaksi ryhmän kuvan itsestäsi, laskee avausviestien määrä 42 prosentilla. Vaikka ystäväsi ovat varmasti huippuja, et pääse itse esille kuvassa.
  • Pidä lemmikit piilossa. Cosmopolitanin mukaan lemmikin ei kannattaisi olla mukana ainakaan profiilisi pääkuvassa. Lemmikin kanssa pääkuvassa poseeranneet deittailijat saivat 53 prosenttia vähemmän viestejä.

Lähde: Cosmopolitan