Heterosuhteissa usein treffeille kysyvä osapuoli on mies, mutta tämä ei suinkaan ole sukupuolesta riippuvainen asia. Nainen voi aivan yhtä hyvin pyytää itseään kiinnostavaa miestä treffeille kuin mies häntä kiinnostavaa naista.

Miehen kysyminen treffeille voi kuitenkin jännittää ja jopa ahdistaa. Siinä ei kuitenkaan ole mitään pelättävää ja koko treffikutsun esittäminen on loppujen lopuksi aika simppeli asia, joka omassa mielessä voi vain tuntua tosi isolta.

Your Tango on listannut kuusi helppoa vinkkiä siihen, mitä kannattaa muistaa, kun aikoo pyytää miestä treffeille. Suomensimme nämä neuvot alle:

Älä ylianalysoi

Muistuta itseäsi, että hän on ihminen siinä missä sinäkin. Tunnet häneen vetoa ja haluaisit tutustua häneen. Hänen vastauksensa ei määrittele sinun arvoasi eikä sen tarvitse antaa mennä ihon alle.

Arvioi tilanne

Mieti, miksi haluat kysyä häntä treffeille. Onko hän yrittänyt kysyä sinua? Onko hän antanut jotain merkkejä siitä, että olisi kiinnostunut tapailemaan sinua? Your Tango muistuttaa, että on tärkeää olla realistinen. Jotkut tilanteet ovat deittiystävällisempiä kuin toiset; tapasitko hänet ystäväsi kautta ja hän oli erittäin halukas istumaan vieressäsi illanvieton aikana vai onko hän tyyppi, jonka kanssa vehtailit baarissa aamuyön tunteina eikä hän ole sen jälkeen enää vastannut viestiisi? Kun olet pohtinut ja arvioinut tilannetta ja olet todennut, että hän voisi mahdollisesti suostua, voit edetä.

Ole suora

Älä kiertele ja kaartele sen suhteen, mitä haluat. Jos haluat mennä hänen kanssa treffeille ja viettää hänen kanssa enemmän aikaa, kysy sitä.

Mieti valmiiksi rento treffi-idea

Your Tangon mukaan paras tapa on rennosti kysyä häntä kanssasi jonnekin. Aiotko mennä baarikierrokselle ystäviesi kanssa viikonloppuna? Kutsu hänet seuraksesi! Puistopiknik suunnitteilla lauantaille? Pyydä hänet mukaan! Mitä rennompi ympäristö, sitä helpompi toiseen on tutustua.

Valmistaudu torjuntaan

On aina mahdollista, että vastaus on ei. Kenties tämä uusi tuttavuus onkin varattu tai hänellä on paljon kaikkea muuta juuri meneillään elämässään. Kenties hän ei vain ole kiinnostunut. Olipa syy mikä tahansa, on torjutuksi tuleminen mahdollista. Säästääksesi tunteitasi, valmistaudu kävelemään pois tilanteesta ylpeänä. Jos hän vastaa kielteisesti, arvosta hänen suoraa vastaustaan ja ole ylpeä itsestäsi, että teit aloitteen.

Älä murehdi liikoja

Jos vastaus on kyllä, paineet on pois ja mitään isoja odotuksia ei ole. Voitte rentoutua ja tutustua toisiinne ja selvittää, voisiko välillänne olla jotain.

Lähde: Your Tango