Tämä on yksi oudoimmista kertomuksista siitä, mitä kaikkea ensitreffeillä voi tapahtua.

Amerikkalainen malli halusi jakaa muille kokemuksensa siitä, kuinka kummallisille treffeille hän oli joutunut. Hän asui tapahtumien aikaan Los Angelesissa. Hän oli saanut Tinderissä matchin Ryan nimisen miehen kanssa. Ryan halusi naisen kanssa treffeille heti.

Mies olikin lähes tunnin sisällä ilmoituksesta jo saapumassa naisen luokse. Nainen kertoi, että hän ei yleensä tee noin nopeita päätöksiä, mutta antoi tässä tapauksessa periksi ja lähti pikatreffeille.

Ryan vei naisen todella kalliikseen ravintolaan. Ravintolan sisällä alkoivat kuitenkin oudot tapahtumat. Siellä paikan päällä odotteli nimittäin myös Ryanin äiti. Naisesta tuntui heti siltä, että äiti oli odotellut heitä siellä pitkään. Samalla selvisi, että kyseessä olivat äidin syntymäpäivät ja paikalle tuli muutakin sukua.

Naiselle selvisi pian, että Ryanin suku oli halunnut tavata Ryanin tyttöystävän, joksi nainen oli nyt esitelty. Ryan pyysi naiselta, että hän ei kertoisi, että he olivat juuri tavanneet. Ryan maksoi naiselle hänen tyttöystävänsä esittämisestä. Nainen kävi myöhemmin vielä muutamalla muullakin sukutapaamisella esittämässä Ryanin tyttöystävää ja sai niistäkin maksun.

Nainen otti näistä tapaamisista maksun, koska piti Ryania todella tylsänä tyyppinä eikä mies viehättänyt häntä lainkaan.

Lähde: News18