Todettakoon heti alkuun, että jokainen käyttää meikkiä omien mieltymystensä mukaan ja vain siksi, koska itse niin haluaa. Ketään varten ei ole pakko meikata eikä meikkiä laiteta miesten iloksi tms.

Jos kuitenkin miesten mietteet meikin suhteen kiinnostavat, on niitä nyt tarjolla. Women’s Health kertoo deittisivusto Zooskin selvittäneen, minkälainen naisten meikki on miesten mielestä viehättävin.

Kyselyn mukaan miehet pitävät eniten luonnollisesta tyylistä. Kyselyyn vastanneista 1 200 miehestä kaksi kolmesta (66%) kertoi, että heidän mielestään heidän treffiseuralaisensa eivät olleet yhtään sen viehättävämpiä, jos heillä oli tumma silmämeikki, kuten smoky eye.

Myös hiusten osalta luonnollisuus on valttia, sillä 82 prosenttia miehistä totesi sen viehättävimmäksi. 84 prosenttia puolestaan suosi luonnollista hiusväriä sen sijaan, että hiukset olisivat selvästi värjätty.

Jos olet tuntenut paineita laittautua treffeille, koska ajattelet sinulta odotettavan sitä, voi tämä tutkimustulos tuoda helpotusta. Jos taas koet olevasi upeimmillasi ja itsevarmimmillasi näyttävässä meikissä ja se on jotain, mitä haluat tehdä, niin anna palaa!

Lähde: Women’s Health