Kosteusvoiteisiin löytyy lukemattomia reseptejä, joista eksoottisimpia voi olla vaikea ymmärtää.

Ehkä jokainen ei silti menisi näin pitkälle, kuin Newyorkilainen Kelly Zolanski, vaikka hän väittää nyt ihonsa todellakin hehkuvan enemmän kuin ennen. Syy löytyy salaisesta ainesosasta, joka saattaa herättää monissa pahan olon tunteen.

Lue alapuolelta, mikä tämä ”salainen” ainesosa on.

Kelly on sinkku, joten hänellä ei ole tätä tuotetta aina saatavilla

Koska Kelly ei seurustele miehen kanssa, hänen piti pyytää ystävänsä apua tämän kosteusvoiteen lisän saamiseksi. Ystävän piti olla mies, koska ylimääräinen kosteusvoiteen aines on spermaa. Eli hän voitelee kasvonsa ystävänsä spermalla. Kuulostaa aika oudolta.

Kelly kertoo säilyttävänsä tätä kosteusvoiteen ja sperman seosta jääkaapissa, jotta se ei pilaannu. Seos haisee silti hänen mielestään vähän omituiselle. Hän ei kuitenkaan poistu kotoaan ystävänsä spermat naamalla, vaan hän pesee seoksen pois naamaltaan sen jälkeen, kun se on siinä jonkin aikaa vaikuttanut. Se nimittäin hilseilee hänen kasvoillaan, joten sitä ei voi jättää siihen pitkäksi aikaa.

Kellyn mielestä tämä on halpa vaihtoehto kalliille kosmetiikkatuotteille. Ehkä hänen ystävänsä mielestä kyseessä ei ole mikään halpa tavara.

Jaa uutinen ystävillesi, jotka kokeilevat kaikenlaista saadakseen hehkuvan ihon!