Moni deittisivustoja ja -sovelluksia käyttävä nainen saattaa saada paljon viestejä heistä kiinnostuneilta tyypeiltä, mutta tunne ei ole molemminpuolinen.

”Miksi saan viestejä vain sellaisilta, joita en halua deittailla”, he ihmettelevät parhaille ystävilleen.

Tähän on kuitenkin yksinkertainen ratkaisu, jota iso osa naisista ei ole hoksannut, kertoo Glamour. Salaisuus on se, että saat enemmän viestejä ihmisiltä, joita haluaisit deittailla, jos teet aloitteen ja laitat itse ensin viestiä.

OkCupidin julkaiseman raportin mukaan aloitteen tekevillä naisilla on taipumus viestitellä viehättävämpien tyyppien kanssa. Sen sijaan miehen yhteydenottoa odottavat naiset päätyvät todennäköisemmin juttelemaan sellaisten tyyppien kanssa, kehen he eivät tunne yhtä paljon vetoa.

”Ihmisillä on korkeat tavoitteet ja näin tapana viestittää itseään viehättäville ihmisille. Tämä tarkoittaa sitä, että miehen aloitetta odottavat naiset saattavat tyytyvä vähempään”, Jimena Almendares OkCupidilta kommentoi.

Deittisivuston raportin mukaan heteromiehet laittavat ensimmäisen viestin 3,5 kertaa todennäköisemmin kuin naiset. Naiset sen sijaan saavat vastauksen 2,5 kertaa todennäköisemmin kuin miehet ja heteronaisten aloittamista keskusteluista 30 prosenttia johtaa treffeihin, kun miesten aloittamista näin käy vain 12 prosentille.

Jos siis nainen etsit itsellesi sopivaa kumppania, älä jää odottelemaan, että mies tekee aloitteen. Tee aloite itse ja kenties pääset treffeille unelmiesi kumppanin kanssa!

Lähde: Glamour