Minulle ”paras ystävä” ei ole se, joka menisi ensimmäisenä säätämään selkäni takana. Ilmeisesti tässä tapauksessa paras ystävä ei todellisuudessa ollutkaan lähelläkään sitä.

”Would you rather” on ikään kuin monille suomalaisille tuttu ”kumman kaa” -peli, jossa henkilölle annettaan kaksi vaihtoehtoa, joista toinen täytyy valita. Pelissä esitetyt kysymykset ovat usein noloja ja ne kumpikaan vaihtoehdoista ei yleensä ole se kaikista mieluisin valinta. Joka tapauksessa pelin henki on se, että toinen vaihtoehdoista on pakko valita ja tämä tekee koko tilanteesta hauskan. Olet luultavasti nähnyt tällaisia kysymyksiä erityisesti suomalaisessa ”Kumman kaa” -televisiosarjassa!

Mennään asiaan…

Nainen oli saanut kuulla, että hänen paras ystävänsä oli pettänyt häntä harrastamalla seksiä hänen poikaystävänsä kanssa.

Poikaystävä oli itse kertonut asiasta ja niinpä nainen päätti selvittää asian parhaan kaverinsa kanssa. Hänen mielestään kumpi mieluummin -peli oli oiva työkalu tilanteen selvittämiseksi.

”Näyttäisitkö tissejä bileissä vai harrastaisitko seksiä poikaystäväni kanssa?”

Tilanne muuttuu oheisen kysymyksen jälkeen äärimmäisen kiusalliseksi ja voit katsoa videolta mitä seuraavaksi tapahtuu. Veikkaan, että kaksikon välinen ystävyys loppui lyhyeen.

Pettäjän ilme oli aika koominen, kun toinen kysymyksistä pamahti ilmoille. :D