Deittaillessa täytyy muistaa fyysinen ja emotionaalinen yhteensopivuus, mutta myös astrologialla voi olla roolinsa. Uskoipa astrologiaan ja horoskooppeihin tai ei, voi niiden kautta oppia paljon niin itsestään, muista ihmisistä kuin millaisia ihmisiä olisi parempi välttää kokonaan, toteaa astrologi Lauren Ash Best Lifen sivuilla.

Horoskooppimerkkien ja astrologian perusteella Ash on listanut perusteluineen kuusi tyyppiä, joita hän itse ei deittailisi. Lue alta, miksi näistä tähtimerkeistä voi olla parempi pysyä loitolla.

6. Vaaka

Vaikka vaa’at kukoistavat kumppanuussuhteissa, he tarvitsevat myös paljon tilaa. Ashin mukaan vaa’at ovat parhaimmillaan, kun eivät koe kumppaninsa pidättelevän heitä. Takertuvainen käytös on siis välitön turn-off. Vaa’at laittavat tasapainoiset ja harmoniset ihmissuhteet etusijalle, mikä voi johtaa passiivisaggressiiviseen käytökseen suoran kommunikoinnin sijaan. Vaa’at eivät myöskään ole sellaisia, jotka hukuttavat kumppaninsa kehuihin tai siirappisiin huomentoivotuksiin viestein. Ashin mukaan herkemmät merkit voivatkin olla vaikeuksissa vaa’an kanssa.

5. Oinas

Oinaat ovat tottuneet ottamaan ohjat käsiinsä arjen joka osissa, mikä antaa heille luontaista itsevarmuutta suhteissa. Ashin mukaan oinaille kaikki on myös kilpailua – myös ihmissuhteet. Mitä tahansa voitkin tehdä, on oinas siinä sinua parempi. Oinaat usein antavat romanttisille kumppaneilleen paljon huomiota, ylellisiä lahjoja ja mahtailevat. Oinas kuitenkin odottaa samanlaista ihailua takaisin kumppaniltaan, kunhan et pistä häntä paremmaksi.

4. Rapu

Ashin mukaan ravut tunnetaan kaikista hoivaavimpina ja empaattisimpina merkkeinä. Kun rapu rakastuu, hän tekee kaikkensa luodakseen mukavan parisuhteen ja rapu luonnostaan omaksuu huolehtijan ja parhaan ystävän roolin. Ravuilla on kuitenkin myös pimeä puoli: he osaavat olla oikukkaita ja kostonhimoisia. Ashin mukaan jos rapu kokee, ettet arvosta häntä, voi hän jäädyttää sinut elämästään. Vaikka ravut ovat yksiä lojaaleimmista ihmisistä, et halua olla vihoissa hänen kanssaan, jos suhde meneekin metsään.

3. Skorpioni

Skorpionit ovat todella tarkkoja yksityisyydestään aluksi: voi viedä kuukausia tai jopa vuosia, että luottamusta on rakentunut niin paljon, että oppii tuntemaan, mikä saa skorpionin toimimaan niin kuin hän toimii. Ashin mukaan skorpioneilla on pieni lähipiiri, mutta nämä ihmissuhteet ovat usein todella henkilökohtaisia ja intensiivisiä. Skorpioneilla on myös salainen puoli, jonka harvat näkevät. Ashin mukaan heidät tunnetaan ’rakasta ja jätä’ -merkkinä. Ja jos et ole hyvä tulkitsemaan skorpionin hienovaraista kommunikointityyliä, voi hän vaikuttaa erityisen salamyhkäiseltä ja oikukkaalta.

2. Jousimies

Ashin mukaan jousimiehet tunnetaan supersosiaalisina ja ystävällisinä kaikille, kenet he kohtaavat. Tämän takia heidän flirttailutyyliään voi olla vaikea tulkita. Spontaanin tulimerkin energian avulla jousimiehet arvostavat vapauttaan. Suhteessa kaikki voi alkaa kuumana, mutta jäähtyä nopeasti, jos et pysty pitämään jousimiehen huomiota. Jos suhteen rutiinit alkavat puuduttaa liikaa, jousimies alkaa etsiä uutta isoa seikkailua.

1. Härkä

Härät ovat salaa yksi romanttisimmista horoskooppimerkeistä, mutta härän taluttaminen alttarille ei ole helppo nakki. Ashin mukaan tämän merkin edustajat ovat jääräpäisiä ja etenevät kaikessa rauhassa. Eli vaikka härät ovat vakaita ja huomaavaisia kumppaneita, on heidät vaikea saada vakuutettua tekemään jotain, mitä he eivät halua tehdä. Tämä myös tarkoittaa Ashin mukaan sitä, että anteeksipyyntöä on lähes mahdoton saada. Lisäksi Ash toteaa, että kaikista horoskooppimerkeistä härät ovat kaikista mustasukkaisimpia ja omistushaluisimpia, eikä hän itse deittaile härkiä.

Lähde: Best Life