Aidon, kestävän rakkauden löytäminen deittisovellusten avulla on täysin mahdollista. Moni rakkaustarina onkin saanut alkunsa siitä, että on Tinderissä pyyhkäissyt kiinnostavan profiilin kohdalla oikealle.

Deittisovellusten käyttö tarjoaa mahdollisuuden tutkia, miten kommunikoit, millaisiin ihmisiin tunnet vetoa ja mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä etkä suostu joustamaan niistä. Ja jotta paremmin löytäisit sen, mitä etsit, muista nämä säännöt, neuvot ja vinkit:

Pinnallisuus ja vetovoima kuuluu asiaan

Pyyhkäisy oikealle tai vasemmalle profiilien kohdalla voi tuntua pinnalliselta ja oudolta. Vetovoima kuitenkin on yksi osa deittailua eikä vain deittisovelluksiin liittyvä ilmiö, mikä olisi hyvä muistaa. Muista myös, että se on yksilöllistä ja muuttuvaa, mihin tunnet vetoa. Puolen vuoden päästä voit tuntea vetoa johonkuhun, jota aiemmin et olisi katsonut sinnepäinkään.

Tiedä, mitä odotat sovellukselta

Ota vastuu odotuksistasi. Etsitpä irtosuhteita tai vakavaa parisuhdetta, tiedosta se ja myönnä se. Koko deittailuprosessi on vähemmän hämmentävää kaikille, jos tietää itse, mitä haluaa ja etsii.

Poista match, jos hän tekee olosi epämukavaksi

Tämä on yksinkertaista. Älä ole tekemisissä ihmisten kanssa, keneltä saat outoja tai ällöttäviä kommentteja tai ketkä koettavat lähestyä sinua sopimattomilla tavoilla. Vaikka sinua houkuttaisi antaa matchin kuulla kunniansa, älä vaivaa siihen energiaasi tai aikaasi. Jos hän käyttäytyy noin, ei hän lotkauta korvaasi sinun neuvoillesi ja kehotuksille käyttäytyä fiksusti.

Tuo esiin jokin asia, joka on sinulle tärkeä

Ennen kuin päätät, onko joku aikasi arvoinen, mainitse heti alussa jokin oma ydinarvosi tai asia, joka on lähellä sydäntäsi. Olitpa feministi, vegaani tai vaikkapa aktiivisen elämäntavan ystävä, tuo tämä sinulle tärkeä asia ilmi. Voit laittaa siitä maininnan jopa bioosi ja näin kiinnität samasta asiasta välittävien huomion.

Älä unohda huumoria

Rakkaus kukoistaa naurun avulla. Jokaisen huumorintaju on kuitenkin omanlaisensa, joten omasi voi erota matchin huumorista. Hyödynnä vitsejä ja testaa näin, käykö huumorinne yksiin.

Viestittele riittävän kauan

Toiseen ihmiseen on mahdoton tutustua täysin vain viestittelyn avulla. Viestejä pitäisi vaihdella kuitenkin riittävästi, että tiedät paremmin millaisen ihmisen kanssa juttelet ja onko kannattavaa käydä hänen kanssaan treffeillä. On turhauttavaa tavata joku treffeillä vain huomatakseen, ettei hän ole itselle sopiva. Tältä voi paremmin välttyä, kun viestittelee riittävän kauan ennen tapaamista.

Huomioi muukin kuin viestittelytyyli

Kaikki ihmiset eivät ole hyviä viestittelyssä. Huomioi siis kokonaiskuva ennen kuin teet päätöksiä jatkosta. Vaikka hänen viestinsä eivät olisi nokkelaa sanailua, onko hänellä samanlaiset arvot kuin sinulla? Jaatteko samoja kiinnostuksen kohteita? Muista myös nämä asiat.

Hyödynnä teknologiaa

Nykypäivänä somestalkkaus on yleistä ja moni myös googlaa matchinsa ennen kuin tapaa hänet kasvokkain. Yritä saada tietää enemmän hänestä ennen treffejä tai käytä sitä apuna kieltäytyä treffeistä. Kenties löydät hänen Instagraminsa, joka tuo esiin sellaisen puolen, joka ei tee sinuun vaikutusta? Parempi tietää se ennen treffejä, jotta et hukkaa aikaasi. Teknologia on apukeino. Käytä sitä.

Älä odota tapaamisen kanssa liian pitkään

Tämä on tasapainoilua: yritä saada toisesta käsitystä viestitellen ennen kuin tapaatte, mutta älä nojaa viestittelyyn liian kauan. Juttele matchisi kanssa sen aikaa, että tiedät, mitkä hänen tarkoitusperänsä ovat, mistä hän on kiinnostunut ja miten hän juttelee. Kun olet valmis, anna mennä ja sovi treffit!

Tee suunnitelma

”Hengaillaanko jonain päivänä?” tai ”Mulla on vapaata ensi viikolla, nähdään silloin!” eivät vielä kerro juuri mitään. Sopikaa sen sijaan jotain konkreettisempaa, suunnitelma treffeistä.

Lähde: Mind Body Green