Tee profiili ja toivo parasta -asenteella ei välttämättä pötki pitkälle deittailun maailmassa. Toki näin voi löytää seuraa, mutta jos haluaa parantaa mahdollisuuksiaan, kannattaa yrittää erottua joukosta ja hioa profiili hyväksi, mutta itsensä näköiseksi.

Miten tässä joukosta erottumisessa voi onnistua? Jos olet nainen ja haluaisit kumppaniksesi miehen, voivat miesten itsensä paljastamat vinkit auttaa sinua onnistumaan.

Reddit-sivuston AskMen-osiossa on pyydetty miehiä kertomaan, mitkä asiat saavat heidät kiinnittämään huomion naisen deittiprofiiliin. Your Tango kahlasi vastauksia läpi ja poimi niistä joukon esimerkkejä, ja suomensimme niitä alle:

Omaperäisyys

”Jos nainen aidosti koetti panostaa profiilin tekoon ja ei vain käyttänyt typeriä kuluneita tokaisuja kuin ’sarkasmi on vahvuuteni’ tai ’etsin rikoskumppaniani’.”

”Ohitan heti kaikki profiilit, jotka sanovat samaa kuin muutkin. Tyyliin kaikki tykkäävät viettää aikaa ystäviensä kanssa ja pitää hauskaa – mikä tekee sinusta omanlaisen?”

Hyvät kuvat…

”Kuvat ovat ensimmäinen mahdollinen epäonnistuminen. Olennaisia ovat hyvät kuvat, jotka näyttävät sinut viehättävässä valossa, koko vartalosi näkyy ja olet helposti tunnistettavissa ja vähintään yksi kuva, jossa olet yksin.”

… mutta muista, että hyvät kuvat yksistään eivät riitä

”Monet miehet swaippaavat kuvien perusteella, mutta etenevät matchin jälkeen profiilien perusteella. Jos profiilisi on autiomaa tai sekasotku, ei siitä saa oikein mitään irti, jotta voisi aloittaa keskustelun (ja meidän odotetaan aloittavan keskustelu, joten anna meille jotain, johon pohjata se!)…”

”Voit käyttää profiiliasi myös filtterinä. Jos mies avaa viestittelyn profiiliisi pohjatuen, on hän kiinnostunut tapailusta (tämä vaatii jotenkuten kiinnostavan profiilin). Jos se on yleinen iskurepla tai jotain vastaavaa, hän voi olla hetken huvin perässä (ei 100% ratkaiseva tekijä kuitenkaan).”

Ole tarkka ja selkeä

”’Olen jalat maassa -tyyppi!’ ’Olen pirtsakka persoona!’ En vieläkään tiedä, mitä näiden pitäisi tarkoittaa, mutta kokemuksesta sen yleensä sanoo joku, joka ei ole kovin jalat maassa tai mielenkiintoinen.”

Anna kuvien puhua puolestaan

”Älä mainitse mitään kropastasi profiilissasi. Anna kuvien kertoa, sitä varten ne ovat. Jos koet, että on jotain, joka olisi syytä tuoda esiin (hyvä tai huono juttu), valitse sellainen kuva, jossa se näkyy ja se on siinä…”

Ole aidosti oma itsesi

”Ole aito. Minusta luotaantyöntävintä oli se, jos joku koetti epätoivoisesti todistaa jotain. Kuten vikojen listaaminen ja toteaminen, että parempi vain hyväksyä se tai kiusalliset yritykset olla runollinen…”

”Anna selkeä kuva siitä, kuka olet, mistä välität ja mihin haluat edetä elämässä; vaikka vastaus olisi, ettet tiedä.”

Jaa kiinnostuksen kohteitasi

”Paras tapa välttyä siltä, että sinut miellettäisiin tylsäksi tai epäkiinnostavaksi on osoittaa, että sinulla on kiinnostuksen kohteita. Ole tarkka, älä yleistä…”

”Et nauti vaeltamisesta ja rantapäivistä, jos raahaat ystäväsi vaellusreiteille yhtenä lauantaina joka kuukausi ja käytät joka toisen viikonlopun sukelteluun rannalla. Tämä on vain esimerkki.”

Vähemmän kaveriporukkakuvia

”Jos profiilisi ensimmäisessä kuvassa on sinä ja joukko ystäviäsi. On mahtavaa, että sinulla on ystäviä, joiden kanssa voit tehdä juttuja, mutta jos näen ryhmäkuvan, aion automaattisesti olettaa, että olet se kaikista vähiten viehättävin heistä.”

”Siinä ei ole mitään väärää, jos olet vähemmän viehättävä kuin ystäväsi, mutta jos yrität peitellä ulkonäköäsi, kertoo se siitä, että olet jo aloittamassa mahdollisen suhteen epärehellisyydellä sävytettynä.”

Unohda listat

”Listat. Ei. Mikään ei saa minua ohittamaan profiilia niin nopeasti kuin nainen, joka alkaa listata ominaisuuksia miehelle, jonka hän kokee aikansa arvoiseksi. Se lemuaa turhamaisuudelta.”

Älä kirjoita romaania

”Älä kirjoita liikaa. Vähätekstinen profiili ei tietysti juuri auta, mutta jos vastaan tulee tekstimuuri, on taattua, etten lue joka sanaa.”

Oikolue profiilisi

”Kirjoita oikein. Tiedän, ettei se ole reilua, mutta aina nähdessäni huonosti kirjoitetun profiilin miellän hänet tyhmäksi ja ettei hän ole aikani arvoinen. (Minusta myös miehet, jotka eivät osaa kirjoittaa, ovat tyhmiä.)”

Käytä omia sanojasi

”Älä käytä lainauksia julkkiksilta tai kirjailijoilta tai elokuvista tai mistään sellaisesta. Se on laiskaa”

Pidä profiili positiivisena

”Vältä kieltoja profiilissasi; ’ei mulkkuja tai pelureita’ tyyppisesti. Kun nainen mainitsee negatiivisen kautta, se osoittaa hänen olevan sellainen, josta on ilo kadonnut. Älä myöskään ole tyly. … Koeta tuoda paras itsesi esiin kuvien ja sanojen avulla.”

Löydät lisää keskustelua ja miesten paljastuksia Redditistä täältä.

Lähde: Your Tango