Moni nainen voi tietämättään deittaillessa tai parisuhteessa ollessaan tehdä asioita, jotka sulattavat miehen sydämen. Nämä teot voivat olla hyvin arkisia, joita nainen tekee sen kummemmin miettimättä, millaisen reaktion ne voivat aiheuttaa miehessä eikä mieskään välttämättä tuo sitä esiin, miten paljon hän niistä pitää.

Palkittu deittailuun ja parisuhteisiin erikoistunut bloggaaja James Michael Sama on kuitenkin listannut esimerkkejä näistä teoista ja suomensimme niitä alle.

16 tekoa, joilla naiset tietämättään saavat miesten sydämet sulamaan:

Pään pitäminen hänen rinnalla

Saman mukaan yksi parhaimpia tunteita on se, kun nainen laittaa päänsä miehen rinnalle ja kietoo kätensä hänen ympärille, kun he esimerkiksi makoilevat sohvalla televisiota katsoen tai sängyssä pitkän päivän jälkeen.

Tuen pyytäminen

Sama kertoo, että miehet nauttivat siitä, että tuntevat olevansa suojelevaisia. Kun nainen pyytää tukea, kertoo se miehelle, että nainen tuntee olevansa turvassa tämän kanssa.

Aloitteen tekeminen

Saman mukaan miehiin kohdistuu paljon paineita aloitteen tekemisestä. Joskus hän ei välttämättä edes tiedä, ottaako hän yhteyttä liian usein ja mies saattaa jopa ylianalysoida ja jättää ottamatta yhteyttä. Aloitteen tekeminen auttaakin Saman mukaan molempia osapuolia.

Kun hänelle kertoo, että häntä arvostetaan

Sama muistuttaa, että jos mies panostaa suhteeseen, ei hän koskaan tule valittamaan siitä, jos nainen kertoo, miten paljon arvostaa häntä.

Aidoista tunteista kertominen

Teot puhuvat monesti puolestaan, mutta ei pidä unohtaa sanojen merkitystä. Saman mukaan jos nainen kertoo tunteistaan, saa se miehen sulamaan.

Huulen näykkääminen suutelun aikana

Sama kertoo oppineensa tämän teon mahtavuuden, kun hänen tyttöystävänsä teki hänellä niin yllättäen. Tämä ei kuitenkaan ole kaikkien mieleen, joten kannattaa keskustella teidän suutelutyyleistä paljon ennen itse tekoa ennen kuin näykkäät häntä.

Miehestä kehuskeleminen sosiaalisessa mediassa

Jos esimerkiksi mies tekee jotain suloista naisen, ei siitä ole haittaa, jos mainitsee asiasta. Tai jos hän on yllättänyt vaikkapa päivällisellä, voi siitä jakaa kuvan somessa ja kehaista miestä. Tärkeä on kuitenkin muistaa kohtuus kaikessa, myös somehehkutuksessa!

Miehen vaatteiden käyttäminen

Saman mukaan jos nainen pukeutuu miehen vaatteisiin, se osoittaa hänen arvostavan miestä ja olevan halukas kertomaan tästä arvostuksesta ja rakkaudesta koko maailmalle.

Miehen kuunteleminen – aidosti

Saman mukaan naiset tietävät paremmin kuin kukaan, ettei kuunteleminen ole vain passiivinen aktiviteetti. Se on teko ja siihen pitää panostaa.

Katsekontakti

Keskustelun aikana Sama suosittelee pitämään katsekontaktia ja olemaan aidosti läsnä, kun keskustelu liittyy johonkin miehelle tärkeään aiheeseen. Tämä viestii siitä, että nainen välittää (vaikka mies tietäisikin sen jo).

Viestin laittaminen, kun nainen on viettämässä aikaa ystäviensä kanssa

Jokaisella on oikeus omiin ystäviin ja menoihin parisuhteessa ollessaankin. Omien menojen aikana kannattaa kuitenkin välillä olla yhteydessä mieheen. Saman mukaan se tuo hymyn huulille ja osoittaa, että hän on naisen ajatuksissa.

Herkuilla yllättäminen

Pikkujutuilla voi olla iso merkitys – etenkin ilmaisilla herkuilla, Sama toteaa.

Miehen esitteleminen omille ystäville

Saman mukaan jokin niinkin yksinkertainen teko kuin miehen pyytäminen tapaamaan naisen ystäviä voi vahvistaa hänelle, että nainen on ylpeä siitä, että mies on osa hänen elämäänsä.

Treffi-iltojen suunnitteleminen

Tämäkin voi olla monessa suhteessa enemmän miehen heiniä, joten hän voi ilahtua, kun nainen ottaa välillä vastuun treffi-illan ohjelman suunnittelusta.

Kiinnostuksen kohteiden muistaminen

Saman mukaan nainen, joka kiinnittää huomiota asioihin, saa miehen tuntemaan olonsa erityiseksi. Tämän voi osoittaa esimerkiksi laittamalla hänelle hänen lempiruokaa tai koostamalla hänelle soittolistan täynnä hänen lempikappaleitaan.

Muistutus siitä, miten paljon häntä rakastaa

Rakastuminen ei ole Saman mukaan helppoa. Se vaatii työtä ja on lukuisia suloisia sekä herttaisia tapoja tehdä asioita, joita miehet rakastavat. Jos suhde on edennyt jo vakavammaksi, vinkkaa Sama esimerkiksi sujauttamaan viestin miehen taskuun kesken päivää tai suukottamaan häntä yllättäen poskelle, kun katsotte jotain televisiosta. Tällaiset pienet, rakkaudesta kertovat teot saavat hänet hymyilemään.

Lähde: Your Tango