Deittailet uutta tyyppiä, jossa voisi olla jopa potentiaalia vakavaksi kumppaniksi parisuhteeseen. Jokin hänen käytöksessään kuitenkin mietityttää; onko kaikki niin kuin hän on antanut ymmärtää?

Ikävä totuus on se, että myös varatut voivat etsiä seuraa esimerkiksi deittisivustoilla tai yöelämässä, eivätkä he aina avoimesti tuo esiin parisuhdetilannettaan. On kuitenkin tiettyjä merkkejä, jotka voivat kieliä siitä, että hän on kuin onkin varattu.

Become Gorgeous on listannut neljä merkkiä, jotka voivat kertoa sinulle, että deittailetkin varattua tyyppiä ja olet hänen salarakas. Suomensimme nämä merkit alle:

Hän välttelee puhelimeensa vastaamista seurassasi

Jos hän ei vastaa puheluihin tai käyttää tekosyitä vastata niihin muualla, kun on kanssasi, voi se kertoa siitä, että hän salaa jotain. Kaikki ihmiset tietysti tarvitsevat yksityisyyttä välillä, mutta parisuhteessa ja deittaillessa myös avoimuus on olennaista. Ota asia puheeksi hänen kanssaan.

Et tiedä, missä hän asuu

Olette deittalleet esimerkiksi muutaman kuukaudenkin jo, eikä hän ole pyytänyt sinua käymään luonaan? Become Gorgeousin mukaan tämä voi olla yksi selvä merkki siitä, että olet hänelle vain salarakas. Jos hän vierailee aina luonasi, mutta sinä et edes tiedä, missä hän asuu, saattaa hän piilotella sinulta jotain – kuten puolisoa ja jopa perhettä. Yleensä kun tapailua on takana jo hyvä tovi, tulee molemmin puolin toisen koti tutuksi, huolimatta siitä, milloin viimeksi on pitänyt siivouspäivän.

Et olet tavannut hänen ystäviä tai perhettä

Tämä on Become Gorgeousin mukaan myös yksi tärkeä merkki siitä, että saatatkin olla vain salarakas. Uudessa suhteessa toisen perheen ja ystävien tapaaminen on iso askel ja jokainen etenee siihen omaa tahtiaan. Tämän askeleen ottaminen kuitenkin kertoo myös siitä, että suhde on vakavoitumassa. Jos hän ei ole halukas tällaiseen, kannattaa asiasta keskustella, miksi näin on.

Tapaatte erikoisiin aikoihin

Jos hän tapaa sinua vain ihmeellisiin aikoihin tai ei suostu viettämään kanssasi vaikkapa juhlapyhiä, voi syy olla se, että hän on varattu. Salatusta parisuhteesta voi kertoa myös se, jos hän on tavoittamattomissa tiettyjä aikoja. Kuuntele vaistoasi ja kerro hänelle, ettet pidä salailusta.

Lähde: Become Gorgeous