Suhteet voivat toisinaan kaatua erikoisiin, pieneltäkin vaikuttaviin seikkoihin. Esimerkiksi 60 sekunnin aikaikkuna miehen tavatessa voi olla yllättävän merkittävä.

Your Tangon mukaan kaikki muu on toissijaista, jos et tervehdi miestä ensimmäisten 60 sekunnin aikana. Jos hän on esimerkiksi tulossa luoksesi tai asutte jo yhdessä, avaa ovi ja ota hänet vastaan hymyillen tai halaten, tarjoa hänelle jotain syötävää tai juotavaa – ja saat varmasti kaiken, mitä haluat.

”Kun annat muutaman minuutin aikaasi ollen ajattelevainen ja huomaavainen, pohjustaa se sitä, että saat kaiken mitä haluat loppuillan ajan. Miten hän osaisi sanoa ei? Miehet ovat näin yksinkertaisia”, Your Tangon sivuilla todetaan.

Jos tämä ensimmäinen 60 sekuntia menee sivu suun, onnea matkaan. Sivuston mukaan jos mies on tullut luoksesi ja otat hänet vastaan esimerkiksi yhä puhelimeen puhuen, on se tylyä ja tunnelman tappavaa.

Your Tangon mukaan olipa tilanne mikä tahansa, ole yhtä kohtelias ja huomaavainen kuin odotat ja haluat muiden olevan sinua kohtaan. Tämä on avainasemassa siinä, että saat mitä haluat keneltä tahansa mieheltä ja yksi onnistuvan parisuhteen perusperiaatteita.

”Kun noudatat tätä perusperiaatetta, elämäsi ja parisuhteesi on simppelimpi ja onnellisempi. Mikä parasta, saat enemmän sitä, mitä haluat”, Your Tangon sivuilla kerrotaan.

Lähde: Your Tango