Ensitreffit usein jännittävät, varsinkin jos niiden toivoo menevän nappiin ja johtavan uusiin treffeihin. Jos haluat todella tehdä seuralaiseesi vaikutuksen, on kysely paljastanut salaisuudet täydellisiin ensitreffeihin.

Kyselyn mukaan ensitreffeillä pitäisi kertoa kolme vitsiä, kehua seuralaista vähintään kahdesti sekä ostaa hänelle kolme juomaa, kertoo The Sun. Lisäksi sinun pitäisi kertoa vähintään kaksi hauskaa anekdoottia, halata seuralaistasi kahdesti ja korkeintaan kaksi kertaa kysyä häntä toisille treffeille.

Kysely paljasti myös hieman erikoisempiakin tekoja. The Sunin mukaan sinun pitäisi iskeä seuralaisellesi silmää ainakin kerran sekä ottaa ainakin yksi selfie yhdessä.

Tärkeintä on kuitenkin se, että saapuu ensitreffeille ajoissa, on hyvä kuuntelemaan sekä välttää omasta exästä puhumista.

Suunnittele hyvissä ajoin

Kyselystä ilmenee, että ensitreffeillä ei kannata arastella rahankäyttöä. Keskimäärin täydellisillä treffeillä käytetään yli 80 euroa.

Täydellinen treffiaktiviteetti päiväsaikaan on käydä kävelyllä puistossa tai kasvitieteellisessä puutarhassa, käydä eläintarhassa tai -puistossa tai jokiristeilyllä. The Sunin mukaan myös uusien asioiden kokeileminen on nostanut suosiotaan ja lähes puolet (45%) vastaajista haluaisi kokea jotain uutta ensitreffeillä.

Jos ensitreffeihin haluaa panostaa, vaati se usein myös suunnittelua. Vaikka 38 prosenttia vastaajista haluaa yhdistää suunnitelmallisuuden ja spontaaniuden, suosii yli kolmannes treffien suunnittelua.

Neljännes vastaajista totesi, että treffejä pitäisi suunnitella ainakin pari päivää etukäteen. Sen sijaan 39 prosenttia neuvoisi suunnittelemaan vähintään viikkoa tai paria etukäteen.

Tiqetsin teettämään ja OnePollin toteuttamaan kyselyyn vastasi 2 000 aikuista henkilöä.

Lähde: The Sun