Vaikuttaa siltä, että nämä kaksi ovat käyttäytyneet hyvin ensitreffeillä, mutta kumpikin on ajatellut niiden aikana toisesta pahaa.

Kaikki paljastuu keskustelussa, jonka he käyvät treffien jälkeen. Chat-keskustelu alkaa hyvissä merkeissä, mutta johtaa nopeasti keskusteluun, jota voi herkemmän olla vaikea lukea.

Ensin kumpikin kiittää treffeistä. Kun nainen kertoo haluavansa olla vain kavereita ja toivoo, että mies pety tästä toiveesta, vastaa mies siihenkin vielä kohteliaasti, että hän tuntee samoin.

Tämän jälkeen naisen keskustelusävy muuttuu epäkohteliaaksi. Hän kertoo, että on epäkohteliasta sanoa noin päin naamaa, vaikka hän itse sanoi juuri samoin. Pian nainen haukkuu miehen hiusrajan vetäytymistä, jonka takia mies näyttää naisen mukaan 40-vuotiaalta eikä 30-vuotiaalta. Naisen mielestä mies myös kävelee, kuten vanha mies.

<b>Miehen olisi kannattanut lopettaa tässä vaiheessa koko keskustelu naisen kanssa</b>

Mieskään ei enää vastaa kohteliaasti, vaikka hänen olisi kannattanut tässä vaiheessa lopettaa vastaaminen naiselle.

Mies kertoo, että kaljuuntuminen on geneettistä ja että hän oli kyllä maininnut naiselle treffeillä, että hän oli nyrjäyttänyt nilkkansa kantaessaan potilastaan portaissa. Tämän jälkeen mies haukkuu naista lihavaksi, koska hänen mielestään nainen näyttää profiilikuvassaan 45 kiloa laihemmalta kuin mitä oikeasti on.

Mies haluaa kertoa naiselle myös, että treffit olivat huonot, koska nainen lähetti sen aikana koko ajan viestejä ja saapui paikalle puoli tuntia myöhässä eikä osallistunut kunnolla keskusteluun miehen kanssa.

Nainen tietysti suuttuu, kun mies mainitsee hänen painonsa. Samalla hän haukkuu miestä looseriksi ja hänen palkkansa sekä vehkeensä pieneksi. Mies käskee naista miettimään, kuinka paljon enemmän hän tienaa kuin nainen, joka oli myös kysynyt miehen palkkaa treffien aikana.

Mies vaikuttaa tässä olevan naista älykkäämpi, mutta naisen painon hän olisi voinut jättää mainitsematta. Nainen käyttää paljon huuto- ja haukkumasanoja. Olisi miehen kannattanut lopettaa tämä keskustelu heti alkuunsa, koska nainen vaikuttaa niin tollolta, että hän ei sitä olisi tehnyt.

Täältä löytyy heidän koko kamala keskustelunsa.

Kuva: Imgur

LUE MYÖS