On tärkeää miettiä tarkoin, miten pukeutua ensitreffeille.

Pukeutumisella voi antaa itsestään hyvän, neutraalin tai jopa huonon kuvan. Voit antaa itsestäsi ensitreffeillä vain kerran ensivaikutelman, johon pukeutuminenkin kuuluu mukaan. Pukeutumisessa ovat tärkeässä osassa myös värit.

On eräät värit, joita ei pitäisi käyttää ensitreffeillä – ainakaan liikaa

Jos pukeudut ensitreffeille väärään väriin, voit antaa itsestäsi vääränlaisen kuvan. Jos pukeudut esimerkiksi ruskeaan väriin, voi sinusta tulla mieleen kakkaemoji, ylikypsä banaani tai vaikka lika. Et varmasti halua, että ensitreffiseurallesi tulevat nuo asiat mieleen, kun hän katsoo sinua.

Harmaasta väristä tulee mieleen pilvinen päivä. Tämä väri on tylsä väri, joten voit antaa itsestäsi tylsän ensivaikutelman, jos pukeudut harmaaseen väriin. Voit toki pistää jotain harmaata päällesi, kunhan se ei ole asukokonaisuutesi pääväri. Harmaalla värillä on hyvä korostaa muita värejä.

Kirkkaisiin väreihin pukeutujasta voi saada sellaisen kuvan, että hän yrittää liikaa. Ensitreffeillä on tarkoitus, että treffiseura keskittyisi sinuun eikä päälläsi oleviin väreihin. Liian räikeän värinen asu voi viedä sinusta itsestä huomion.

Keltainen on väri on ystävyyden väri. Se merkitsee myös varoivaisuutta. Ehkä nämä merkit eivät kuulu ensitreffeille?

Älä pukeudu myöskään kokonaan mustaan väriin tai käytä sitä liikaa. Jos sitä käyttää liikaa, voi näyttää siltä, että on vaikeasti lähestyttävissä oleva henkilö.

Lähde: Bestlife