Tässäkö on uusi kilpailija Tinderille?

Business Insiderin toimittaja Kelli Maria Korducki raportoi Linkedinin uudesta trendistä, jossa jotkut ovat alkaneet käyttämään ammatillista verkostoa henkilökohtaisten yhteyksien pitämiseen ja mm. tehneet työpaikkailmoitusten sijaan romanttisia tarjouksia.

Onko kuitenkaan hyvä idea sekoittaa keskenään työtä ja deittailua?

Se, että jotkut ovat koittaneet hyödyntää LinkedIniä deittailussa, ei ole mikään ihme. Kaikkia alustoja, joissa on mahdollisuus viestittelyyn, käytetään aika varmasti apuna myös seuranhaussa. Se ei kuitenkaan selitä yksistään sitä, miksi LinkedIniä käytetään nyt seuranhaussa työnhaun ja -tarjoamisen sijaan. Voisi luulla, että monet juuri siihen tarkoitetut palvelut toimisivat siinä paremmin.

Yksi vastaus tähän voi olla se, että ihmiset ovat kyllästyneet treffisovelluksiin, koska ne voivat aiheuttaa monenlaisia pettymyksiä esimerkiksi sen, että seuraa ei löydy tai se on vääränlaista.

LinkedIn voi tuntua paikalta, joka on uskottavampi paikka löytää oikeita ihmisiä. Kun heidän profiiliaan on voitu kommentoida mm. entisten työnantajien toimesta, heidän profiilinsa ovat todennäköisesti oikeita.  

Kaiken tyyppiset sosiaaliset mediat, joissa voi nähdä muiden ihmisten kuvia, voivat muuttua treffisovellukseksi. LinkedIn ei yleensä valehtele ihmisten elämästä, joten ei ihme, että sekin on nyt deittailumaailman kohteena.

Mutta onko se siltikään hyvä asia, jos LinkedIn on muuttumassa treffisivustoksi? Ehkä treffiseuraa kannattaisi edelleenkin etsiä Tinderistä ja töitä LinkedInistä.

Lähde: Business Insider