Olet tavannut huipputyypin, jonka kanssa juttu luistaa ja kemiat ovat kohdanneet. Kipinöitä sinkoilee ja treffit ovat huikeita – kaikki vaikuttaa oikein lupaavalta.

Sitten hän yllättäen koko homma päättyykin kuin seinään. Joko hän kertoo sen suoraan, ettei välillänne tule jatkossa olemaan enää mitään tai sitten hän vain katoaa ja lakkaa pitämästä yhteyttä.

Miksi näin käy? Miksi miehet yllättäen vetäytyvät lupaavasti alkaneesta suhteesta? Siihen on lukuisia syitä, ja Boldsky on listannut niistä yleisiä esimerkkejä, joita suomensimme alle.

Pidit häntä itsestään selvänä

Jos kuukauden tapailun jälkeen vain istutte katsomassa televisiota tai sinä vain valitat, kuinka vihaat työtäsi, olet Boldskyn mukaan käytännössä työntänyt hänet pois luotasi.

Olit liian takertuva

Hän on voinut säikähtää tätä ja siksi perääntyy. Jos et anna miehelle tilaa, voi hän erittäin todennäköisesti kadota elämästäsi kokonaan.

Kipinä katosi

Boldskyn mukaan kahden ihmisen välinen viehätys on aina aluksi seksuaalista. Jos seksuaalinen vetovoima ja kipinä katoaa, eivät monet miehet Boldskyn mukaan vain omaa kypsyyttä vakavan parisuhteen vaatimuksille ja he ottavat takapakkia.

Hän löysi jonkun toisen

Etenkin jos ette ole sopineet, että tapailette vain toisianne, voi vetäytymisen taustalla olla joku toinen, johon hän on ihastunut. Boldskyn mukaan joskus miehet eivät löydä rohkeutta kertoa suoraan, että ovat löytäneet jonkun toisen.

Puhuit avioliitosta

Boldskyn mukaan jos mainitsit avioliiton ohimennen liian aikaisin, on se voinut saada hänet laittamaan jarrut päälle.

Tulevaisuuden suunnittelu

Monelle miehelle on vaikeaa suunnitella ja päättää edes seuraavan päivän työvaatteita, saati seuraavan viikon suunnitelmia. Boldskyn mukaan isot suunnitelmat yhteisestä lomamatkasta, joka siintää kuuden kuukauden päässä, voivat olla liikaa ja saada hänet vetäytymään.

Suhde eteni liian nopeasti

Boldskyn mukaan joskus käy niin, että kemiat kohtaavat niin hyvin, että suhde etenee vakavaksi viikkojen aikana, mikä voi pelottaa miehiä. Kenties hän vetäytyy, koska haluaa edetä hitaammin ja mennä askel kerrallaan.

Lähde: Boldsky