Treffit eivät suju aina hyvin, mutta näillä treffeillä kaikki meni lopulta täysin pieleen.

Nainen ei ollut tehnyt Tinder-profiilia kovin tosissaan eikä hän etsinyt sillä hetkellä mitään vakavaa suhdetta. Hän yritti olla varovainen, mutta eräs mies vaikutti niin hyvältä, että nainen suostui lähtemään hänen kanssaan treffeille.

Mies kertoi nimekseen David. Nainen odotteli miestä ravintolassa, jossa heidän oli tarkoitus tavata. Nainen odotti näkevänsä noin parikymppisen miehen, mutta mies, joka tuli hänelle esittelemään itsensä, näytti ihan nelikymppiseltä.

Nainen päätti silti jatkaa treffejä, vaikka miehen Tinder-kuvat oli selkeästi otettu jo parikymmentä vuotta sitten. Treffit etenivät kuitenkin hetkessä outoon suuntaan. Kun mies oli käymässä vessassa, nainen sai puhelun oudosta numerosta. Joku nainen kysyi puhelimessa, kuinka treffit sujuvat Markin kanssa. Nainen kertoi, että ei hän ole treffeillä kenenkään Markin kanssa.

Nainen luuli tässä vaiheessa saaneensa pilapuhelun, kunnes sama nainen soitti taas uudelleen. Nainen kertoi, kuinka Davidin nimi on oikeasti Mark ja Markia syytetään kiinteistöpetoksesta ja hänellä on aiempia tekoja petollisesta toiminnasta. Puhelimessa oleva nainen kertoi, kuinka Mark ei ole turvallista seuraa ja treffit kannattaisi lopettaa heti siihen paikkaan. Nainen oli nyt siinä luulossa, että Mark pidätettäisiin, koska puhelun toisessa päässä oleva nainen antoi sellaisen kuvan.

Kun nainen palasi treffeiltä kotiin, hän sai taas puhelun samalta naiselta kuin treffien aikana. Nainen kertoi, että miestä ei ollut pidätetty, vaan kyseessä on hänen aviomiehensä. Nainen vain halusi koittaa lopettaa miehensä huonon tavan tapailla muita naisia.

Eikö tuollainen mies kannattaisi vain jättää? Vaimo näki aika paljon vaivaa sen eteen, että saisi tuollaisen petturin lopettamaan tekonsa. Tuskinpa auttoi.