Pänniikö, kun matcheja ei tule tai juttelu deittisovelluksessa ei johda treffeihin? Tai kaipaatko vinkkejä, joilla parantaa mahdollisuuksiasi, tai haluatko tietää, ettet tee virheitä?

Jos kyllä, niin tämä artikkeli voi tarjota kaipaamaasi apua! Meredith Golden auttaa deittisovellusten käyttäjiä hiomaan profiilinsa täydelliseksi ja hän on jakanut neuvojaan Glamourille.

Asiakkaat antavat deittisovelluksensa Goldenin käsiin ja kun hän on ensin tutustunut asiakkaaseen sekä tämän toiveisiin, Golden tekee profiilin, matchaa ja viestittelee asiakkaan puolesta ensitreffeille asti. Golden on taitava työssään, sillä hän kertoo hänen onnistumisprosenttinsa olevan täysi 100 – kukaan ei ole koskaan kieltäytynyt hänen lähettämästä treffikutsusta!

Miten hän siinä onnistuu ja ennen kaikkea miten sinä voit onnistua myös? Näistä Goldenin neuvoista voi olla apua:

Älä laita profiilisi pääosaan, mitä haluat muilta

Ihannematchin kuvaileminen profiilissa voi saada sellaiset tyypit, jotka eivät täysin vastaa kuvaustasi, ohittamaan sinut kokonaan. Koeta tällaisen kuvailun sijaan kertoa itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi. Saatat yllättyä, kehen lopulta tykästyt, joten pidä mielesi avoinna.

Vältä negatiivisuutta

Pitäydy positiivisessa ja älä listaa deittiprofiiliisi sinua ärsyttäviä piirteitä tai ominaisuuksia. Golden neuvoo myös välttämään vahvoja sanoja, kuten viha ja halveksunta. Puhu sen sijaan asioista, joista pidät.

Älä swaippaile viikonloppuisin

Tämä on kenties yllättävä neuvo, kun ottaa huomioon, että viikonloppuisin ihmisillä voi olla enemmän aikaa ja halua olla aktiivisia deittisovelluksissa. Mutta Goldenin mukaan viehättävä sinkku on sellainen, joka vaikuttaa elävän onnellista ja täyttä elämää.

”Kun istut nettideittailemassa lauantai-iltapäivänä, kertoo se siitä, ettei elämässi tapahdu juuri mitään”, Golden totesi.

Kysy kysymyksiä avausviesteissä

Plenty of Fishin tutkimuksen mukaan avioliittoon todennäköisemmin johtaneet avausviestit olivat sellaisia, jotka kommentoivat käyttäjän kiinnostuksen kohteita. Myös Goldenilla on kokemusta samasta, joten hän suositteleekin kysymään jotain asiasta, jonka match on maininnut profiilissaan

Valitse iloinen, aurinkoinen kuva

Deittiprofiiliin kannattaa valita pirtsakka, onnellinen ja positiivisuutta henkivä kuva. Golden uskoo siihen, että päätös oikealle pyyhkäisystä jonkun profiilin kohdalla liittyy enemmän fiilikseen, joka kuvasta syntyy, kuin kuvassa olevan fyysisiin ominaisuuksiin.

Älä puhu vakavista aiheista ennen kuin tapaatte

Vaikka on tärkeä olla oma, aito itsensä, kun juttelee mahdolliselle kumppanille, on tärkeä myös miettiä, milloin joistakin asioista keskustelee. Goldenin mukaan onkin parempi odottaa, että olette käyneet treffeillä ennen kuin alat kertoa ex-kumppaneista tai perhedraamasta. Aloita kiinnostuksen kohteista ja sukella syvemmälle, kun tapaatte kasvokkain.

Älä pelkää kysyä apua ystäviltäsi

Toisinaan jonkun toisen mielipiteestä voi olla apu. Tutkimus on jopa osoittanut, että muut ihmiset osaavat valita paremmin sinusta sellaisia kuvia, jotka voivat tehdä vaikutuksen muihin ja vetää ihmisiä puoleesi. Goldenin mukaan ystäväsi saattavat myös huomata sellaiset mahdolliset matchit, jotka itse olisi sivuuttanut. Hän erityisesti suosittelee kysymään neuvoja ystäviltä, jotka ovat naimisissa, koska he voivat ymmärtää paremmin yhteensopivuuden nyansseja.

Lähde: Glamour