Jos pitkät, kestävät suhteet ovat sinun juttusi, kannattaa kiinnittää huomiota siihen, millaisilla ensitreffeillä käyt. Deittailusivusto Plenty of Fish on selvittänyt kyselytutkimuksen avulla, millaiset ensitreffit todennäköisemmin johtavat avioliittoon.

Tutkimukseen osallistui 1 100 Plenty of Fishin entistä käyttäjää, jotka olivat kyselyn tekohetkellä naimisissa. Heistä yli 65 prosenttia oli ensitreffeillä mennyt ulos syömään henkilön kanssa, kenestä oli sittemmin tullut hänen aviopuolisonsa.

Toiseksi suosituin ensitreffien aktiviteetti oli käydä kävelyllä, jota seurasivat kahvilla tai juomilla käyminen. Näitä kaikkia yhdistää se, että ne ovat simppeleitä aktiviteetteja, joiden aikana keskustelu on pääosassa – ja se tekee näistä treffeistä niin tehokkaan.

”Vähemmän on enemmän, kun on kyse ensitreffiestä. Mitä vähemmän monimutkaista kanssakäyminen on, sitä todennäköisimmin siitä seuraa kumppanuus, koska mikään ei vie huomiotasi. Voit keskittyä tähän toiseen ihmiseen, siihen, mitä tunnet hänen seurassaan ja onko välillenne kehittymässä vetovoimaa”, psykoterapeutti Katherine Schafler sanoi.

Vaikka erilaisissa hauskoissa aktiviteettitreffeissä on puolensa, voi ne olla parempi jättää toisille, kolmansille tai neljänsille treffeille, kun olette jo ehtineet tutustua toisiinne hieman.

”Kun valitset isoja aktiviteetteja ensitreffeille, on mahdollista, että keskityt hieman enemmän siihen, pidätkö aktiviteetista vai et kuin henkilöön, jonka kanssa olet aktiviteetin parissa”, Schafler totesi.

Lähde: Glamour