Ensivaikutelmalla on usein iso merkitys, ja deittisovelluksissa se vasta korostuukin, kun kiinnostus pitäisi onnistua herättämään kuvien ja esittelytekstin perustella. Tästä syystä omaa deittiprofiilia tehdessä on hyvä välttää tiettyjä kuvia – ainakin jos tosissaan etsii kumppania.

Tietynlaiset kuvat nimittäin voivat heikentää mahdollisuuksia saada matcheja ja treffiseuraa. Deittisovellus Hinge selvitti käyttäjiensä avulla, millaisia profiilikuvia kannattaa välttää, ja esiin nousi neljä erityistä kuvatyyppiä.

Peiliselfiet

Peiliselfiet, etenkin jos ne on otettu vessassa tai kylpyhuoneessa, kannattaa unohtaa. Siinä missä teininä innoissasi olet saattanut julkaista sosiaaliseen mediaan peiliselfieitä, eivät ne enää toimi aikuisten maailmassa. Hingessä menestyneissä profiileissa vain pienessä osassa (13%) oli mukana peiliselfie, minkä lisäksi kolme neljästä (72%) onnekkaasti Hingeä käyttäneestä totesi vessaselfiet ei-toivotuksi kuvaksi.

Kuvat muiden kanssa, missä joukossa voisi olla myös exäsi

Kuva tai pari sinusta kaveriporukkasi kanssa eivät sinänsä ole huono juttu. Jos kuitenkin kuvassa on mukana henkilö, joka voisi olla exäsi, voi se laittaa kapuloita rattaisiin ja pitää matchit loitolla.

Saliselfiet

Deittisovelluksissa liikunnalliset, aktiivisuudestasi kertovat kuvat voivat antaa sinulle lisäpisteitä. Salikuvat ovat tässä kuitenkin poikkeus. Hingessä menestyneissä profiileissakin vain kolmessa prosentissa oli mukana saliselfie.

Vahvasti käsitellyt kuvat

Jos profiilissa on kuvia, jotka näyttävät siltä, että niiden muokkaamiseen ja käsittelyyn on käytetty paljon aikaa tai niihin on lisätty filttereitä, voivat ne karkottaa matchit. Selkeät kuvat, joissa henkilön kasvot ovat kunnolla nähtävissä, toimivat paljon paremmin.

Lähde: PureWow