Jos haluat parantaa todennäköisyyksiäsi päästä treffeille ja löytää kumppanin, kannattaa hyödyntää erästä ominaisuutta deittiprofiilin valokuvissa. Best Life nimittäin kertoo tutkimuksen osoittaneen, että jos profiilikuvassa on koira, saat todennäköisemmin enemmän matcheja.

Lemmikkiruokamerkki I And Love And You teettämä kysely paljasti, että kaksi viidestä on pyyhkäissyt jonkun profiilin kohdalla oikealle tai ilmaissut kiinnostuksensa toisesta käyttäjästä vain sen takia, että hänellä oli koira kuvassa. Vastaajat myös myönsivät, että he usein halusivat tavat kuvien koiran enemmän kuin kuvassa olevan henkilön.

Best Lifen mukaan valtaosa vastaajista (63%) sanoi, että suloinen koira profiilikuvassa on auttanut heitä menestymään nettideittailussa. 39 prosenttia puolestaan myönsi lainanneensa ystävänsä koiraa vain käyttääkseen sitä profiilikuvassa.

Kuvat lemmikin kanssa voivat toimia myös siitä syystä, että lemmikinomistajilla on tiettyjä piirteitä, jotka vetävät muita heidän puoleensa.

”Lemmikki mukana nettideittiprofiilin kuvassa antaa vaikutelman, että olet kiltti, välität ja olet myötätuntoinen – kaikki hyviä ja haluttuja piirteitä kumppanissa. Ja kiltteys usein on yksi seksikkäimmistä piirteistä sukupuoleen katsomatta”, matchmaker Channa Bromley kommentoi.

Lemmikin omistaminen kertoo paljon

Lemmikki mukana profiilikuvassa voi saada sinut vaikuttamaan myös itsenäisemmältä ja antaa kuvan siitä, että sinulla on oma elämäsi, johon kuuluu muita kiinnostuksen kohteita ja intohimoja. Tämä on Bromleyn mukaan erittäin haluttu piirre.

”Kun omistat lemmikin, se osoittaa, että sinulla on itseäsi suurempi elämä ja et ole riippuvainen siitä, että kumppani täyttää elämäsi”, asiantuntija selitti.

Jos sinulla on juuri koira mukana profiilikuvassasi, saa se Best Lifen mukaan muut ajattelemaan, että elät myös aktiivista elämää, mikä on pidetty piirre.

”Ihmiset olettavat, että jos sinulla on lemmikki, niin elät aktiivista elämää. Lemmikit kohottavat parisuhteita olemalla katalyytti ulkoaktiviteeteille, kuten kävelyille ja rantareissuille”, Bromley sanoi.

”Näihin aktiviteetteihin osallistuminen yhdessä edistää yhteyttä ja lähentää tulevaisuutta ajatellen”, hän lisäsi.

Lähde: Best Life