Ihana, kamala nettideittailu. Erilaisia sovelluksia ja sivustoja kumppanin löytämiseen on useita ja ne pursuvat profiileja, joten koko homma voi tuntua joskus häkellyttävältä.

On kuitenkin yksi ominaisuus, joka voi auttaa sinua tekemään nettideittailusta helpompaa: horoskooppimerkkisi. Cosmopolitanin mukaan kun turvaudut oman merkkisi vahvuuksiin, voi deittisovellusten käyttö olla helpomman lisäksi myös hauskempaa.

Lue alta, miten sinun kannattaisi käyttää deittisovelluksia oman horoskooppimerkkisi perusteella!

Oinas (21.3.-19.4.)

Tee aloite ja lähetä ensimmäinen viesti.
Oinas on luontainen johtaja ja menee sen perään, mitä haluaa; näet sen, pidät siitä, haluat sen, saat sen. Tee siis aloite kiinnostavan tyypin kohdalla. Sinulla on tapana ottaa ohjat käsiin, mikä on viehättävä ominaisuus ihmisessä. Cosmopolitan kuitenkin muistuttaa, että kun teet aloitteen, älä tee sitä tylsällä tavalla. ”Hei, mites menee?” on siis parempi unohtaa ja keksi jotain muuta. Sen sijaan ole suora ja sano, mitä todella ajattelet – löydät kyllä matcheja, jotka pitävät tästä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kysy, mistä hän välittää/millä asioilla on hänelle merkitystä.
Härkä suosii elämässään sekä parisuhteissaan harmoniaa ja rauhaa. Cosmopolitanin mukaan kun viestittelet uusille matcheille, jaa heidän kanssaan arvojasi ja kysy heidän arvoistaan – asioista, joista he välittävät. Voit siis puhua niistäkin seikoista, joita ei vielä aivan tutustumisen alkumetreillä kannattaisi: politiikka, seksi, uskonnot ynnä muut. Härällä deittailussa ei ole kyse vain kemiasta, vaan myös siitä, että löytää rinnalleen ihmisen, joka näkee asiat samalla tavalla.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Viestittele hänelle niin paljon kuin haluat.
Cosmopolitanin mukaan kaksoset on tähtimerkkien puhelian tyyppi ja tästä syystä kommunikaatio onkin tälle merkille todella tärkeää. Kaikki eivät kuitenkaan ole kuin sinä kaksoset, joten tällainen ero voi johtaa suhteen päättymiseen ja siksi on hyvä löytää samanlainen kommunikoija kuin itse olet. Jos hän varoittaa, että on huono viestittelemään tai vain jättää viestisi luetuksi? Unohda hänet. Sillä ei ole merkitystä, kuinka kuuma hän on, koska ansaitset kumppanin, joka haluaa puhua yhtä paljon kuin sinä – tai ainakin kuuntelee.

Rapu (21.6. – 22.7.)

Kysy, miltä hänestä tuntuu.
Cosmopolitanin mukaan rapu on yksi herkimmistä tähtimerkeistä ja ihastuu nopeasti sekä vahvasti eivätkä satunnaiset suhteet ole hänelle ominaisia. Deittisovelluksia käyttäessä sinun kannattaakin kiinnittää huomiota siihen, miten matchisi puhuu tunteistaan – tai puhuuko hän niistä ollenkaan. Jos hän on kylmä eikä osaa olla haavoittuvainen, ei suhde tule toimimaan. Matchiesi pitäisi pystyä puhumaan siitä, miltä heistä tuntuu. Jos hänellä ei ole mielipiteitä mistään, ei hän sovi sinulle.

Leijona (23.7.-22.8.)

Älä enää etsi ”täydellistä matchia”.
Leijona himoitsee romantiikkaa, rakastaa olla rakastunut sekä haaveilee siitä, että olisi toinen osapuoli mahtiparissa – kuin oman elämänsä Jay-Z ja Beyoncé. Cosmopolitanin mukaan osaat kuitenkin olla todella kriittinen mahdollisien matchiesi suhteen. Jos et anna ihmisille mahdollisuutta, voi sinulta mennä onni ohi. Keskity etsimään ihmisiä, joilla on samankaltaiset kiinnostuksen kohteet kanssasi ja älä keskity niihin, joilla on parhaat kuvat. Se on hauskempaa – ja voit aina myöhemmin opettaa häntä löytämään paremmat kuvakulmansa valokuvia varten.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Paina jarrua ja älä etsi niin paljon tietoa hänestä netistä.
Cosmopolitanin mukaan neitsyen stalkkaustaidot ovat niin hyvät, että hän voisi olla yksityisetsivä. Haluat selvittää tyypistä enemmän ennen kuin annat hänelle liikaa aikaasi, mutta koeta varoa liian intensiivistä tutkimusmatkaa Googlen avulla. Jos kaivat hänestä kaiken mahdollisen internetin avulla selville, muodostat hänestä mielipiteesi sen tiedon perusteella etkä anna hänelle mahdollisuutta kertoa itsestään itse. Tämä myös syö deittailukokemusta ylipäänsä, kun tiedät liikaa. Pidä siis kiinnostavan tyypin googlailut minimissä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Anna profiilisi loistaa.
Vaa’alle ylväys ja kauneus tulee luonnostaan, koska tähtimerkkiä hallitsee Venus. Cosmopolitanin mukaan on kuitenkin syytä huolehtia siitä, että profiilisi kertoo muutakin kuin miltä näytät. Tee siitä kattava ja aito esitelmä itsestäsi: mitä etsit, minkälainen olet ja mitkä asiat sinua kiinnostavat – eli ei siis viittä lähes samanlaista selfietä ja se oli siinä. Anna itsestäsi monipuolinen kuva pelkän upean ulkokuoresi sijaan.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Etene hitaasti.
Skorpionit ovat intohimoisia; sinä todella annat kaikkesi suhteillesi ja seksuaalinen kemia on sinulle todella tärkeää. Kun löydät tyypin, josta pidät, olet valmis määrittelemään suhteen nopeasti. Cosmopolitan kuitenkin suosittelee etenemään hitaasti. Nauti siis flirttailusta, käy rennoilla treffeillä ja anna yhteyden muodostua toisen ihmisen kanssa. Tällä tavoin todella opit tuntemaan hänet ja voit päättää, pidätkö hänestä todella.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Lähetä outoja meemejä.
Jousimiehelle huumori on todella tärkeää ja Cosmolitanin mukaan kaipaat naurua, koska ilman sitä elämä tuntuu hajuttomalta ja mauttomalta. Olet usein viihdyttäjä, mutta kaipaat ihmistä, joka saa sinut nauramaan. Sinulla on tapana tykästyä kuumiin tyyppeihin, mutta jos hän ei ymmärrä huumorintajuasi, kyllästyt nopeasti. Hänen täytyy osata pitää sinut varpaillaan. Testaa hänen huumoriaan ja kokeile, ymmärtääkö hän sinua lähettämällä hänelle oudoin tviittisi, TikTok-klippisi tai meemi.

Kauris (22.12-19.1.)

Suhtaudu deittailuun kuin työhön.
Kauris rakastaa rakkautta, mutta joskus unohtaa antaa sille aikaa. Cosmopolitanin mukaan työsi tai muut vastuut ahmaisevat sinut kitaansa ja nettideittailu tuntuu samalta kuin kotiaskareet. Suhtaudu sen sijaan deittailuun kuin työhön – olethan kuitenkin todella hyvä myös työssäsi. Ole selkeä tarkoitusperistäsi ja kohtele mahdollisten matchien profiileja kuin ne olisivat CV. Unohda ne tyypit, jotka eivät vastaa sitä, mitä haet, ja lopulta löydät tyypin, joka pitää kiinnostuksesi yllä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tiedä, mitä haluat ja mitä et halua.
Vesimies deittailee enemmän mielellään kuin sydämellään. Cosmopolitanin mukaan kun selvität olisiko yhteinen elämä jonkun kanssa mahdollinen, saatat vaikuttaa vaikealta tulkita tai jopa etäiseltä. Tästä syystä on tärkeää, että profiileja selatessa olet tietoinen siitä, mitä haluat sekä siitä, mitä et halua. Ole avoin siitä, mitä haet ja löydät todennäköisemmin itsellesi sopivan fantastisen matchin.

Kalat (19.2.-20.3.)

Luota vaistoosi.
Cosmopolitanin mukaan kalat on totaalinen romantikko ja nettideittaillessa hän saattaa uppotua haaveisiin ennen ensimmäisiä treffejä. Ennen kuin alat kuvitella hääkellojen soittoa, kuuntele intuitiotasi. Minkälainen viba tyypistä todella tulee? Onko hän kiltti ja kunnioittava? Imet helposti itseesi muiden energiaa, joten sinun täytyy varmistaa, ettet hyppää suhteeseen pelastaaksesi toisen tai ettet ole tekemisissä emotionaalisen vampyyrin kanssa. Tällainen toisi elämääsi vain toksisuutta etsimäsi rakkauden sijaan.

Lähde: Cosmopolitan