Parisuhteen tiellä voi olla monenlaisia kompastuskiviä ja niistä on tärkeä keskustella tapailemansa ihmisen kanssa. Onko hän kanssasi samalla sivulla esimerkiksi perheen perustamisen ja avioliiton kanssa? Käyvätkö arvonne yksiin ja jos jotain isoja erimielisyyksiä on, voiko ne selvittää ja löytää yhteinen tie eroavaisuuksista huolimatta?

Isojen asioiden lisäksi on myös pienempi kompastuskiviä, jotka voivat olla yhtä merkityksellisiä ja kaataa suhteen ennen kuin se on ehtinyt todella alkaa. Yksi tällainen on huono musiikkimaku, kertoo Best Life.

Ultimate Earsin teettämän kyselyn mukaan kaksi kolmesta ihmisestä on sitä mieltä, että huono musiikkimaku voi olla niin sanottu dealbreaker. Eli toisin sanoen jos deittailemasi tyypin mielestä musiikkimakusi on huono, voi suhde tyssätä siihen.

Best Lifen mukaan kenties erilainen tai huono musiikkimaku nähdään näin merkittäväksi asiaksi sen takia, että valtaosa ihmisistä uskoo, että ihmisellä joko on hyvä musiikkimaku tai sitten ei ole. Kyselyn mukaan nimittäin kolme viidestä sanoi, että on syntynyt hyvän musiikkimaun kera.

Mieltymykset musiikin suhteen voivat olla erittäin intiimi asia, sillä musiikki voi olla lohtuna ja apuna elämän ylä- ja alamäissä. Jos kumppani ei pidä musiikista, josta sinä pidät, voi sen ottaa hyvinkin henkilökohtaisesti.

Osa kyselyyn vastanneista jopa myönsi, ettei ole täysin rehellinen musiikkimaustaan. Kolme kymmenestä vastaajasta tunnusti valehdelleensa kumppanilleen siitä, miten todella suhtautuvat rakastamaansa artistiin tai kappaleeseen.

Rehellisyys kuitenkin maan perii; jos haluat suhteesi onnistuvan, on parempi olla rehellinen ja yrittää löytää kultainen keskitie hetkiin, jolloin haluatte kuunnella yhdessä musiikkia.

Lähde: Best Life