Jokaisella on omat mieltymykset siitä, millaisen kumppanin haluaisi löytää. Australialaisen deittailuvalmentaja Louanne Wardin mukaan on kuitenkin tietty piirre, joka tekee sinusta vastustamattoman.

Wardin mukaan rakkausrintamalla ja pitkäkestoisissa suhteissa onnistuvilla ihmisillä on lähes aina yksi yhteinen piirre. Ward kutsuu tätä piirrettä central maintenance -luonteeksi, kertoo Daily Mail.

Central maintenance on low ja high maintenance tyyppien välissä. Low maintenance -ihmiset ovat usein rentoja, virran mukana meneviä ja high maintenance -tyypit vaativia, vaikeitakin tapauksia.

Wardin mukaan central maintenance -ihmiset tietävät tasan tarkkaan, millaisia he itse ovat ja asettavat selvät rajat, jotka mahdollistavat kukoistavan parisuhteen tarjoten täydellisen itsenäisyyden ja kumppanuuden tasapainon, joka auttaa suhteen osapuolia kasvamaan.

”Sinun täytyy olla spontaani, iloinen, itsenäinen ja hauska, ne ovat haluttuja asioita parisuhteessa”, Ward totesi.

Tästä syystä low ja high maintenance tyypit voivat epäonnistua pitkissä suhteissa

Wardin mukaan jos ihminen on low tai high maintenance, voi se vaikeuttaa vaikutuksen tekemistä mahdollisiin kumppaneihin ja pitkäkestoisen parisuhteen ylläpitoa. Vaikka rento ja letkeä tyyli voi olla viehättävää, varoitti Ward liian rentouden ja hällä väliä -asenteen voivan tehdä sinusta ei-kiinnostavan jonkin ajan kuluttua.

”Low maintenance -tyyli on okei, mutta ei ole luonnollista olla siinä tilassa jatkuvasti”, Ward täräytti ja muistutti, että parisuhteet kaipaavat kuitenkin hieman jännitystä.

High maintenance -tyypeilläkin, jotka ovat emotionaalisesti vaativia ja riippuvaisia toisesta, on Wardin mukaan vaikeuksia ylläpitää pitkiä parisuhteita.

”Aluksi high maintenance -ihminen voi olla melko viehättävä. Ihmiset rakastavat haasteita”, asiantuntija sanoi.

Ajan mittaan tällainen kumppani voi kuitenkin alkaa tuntua vaativalta ja kontrolloivalta.

Alla olevalla videolla Ward avaa asiaa lisää. Jos upotus ei näy, löydät videon täältä.

Lähde: Daily Mail