Nainen, tuntuuko sinusta, että kaikki muut ympärilläsi olevat pariutuvat.

Olet varmasti miettinyt, miksi sinulla ei ole ketään, vaikka sinun pitäisi olla hyvä saalis. Olet ehkä kouluttautunut hyvin, sinulla on hyvä työ ja olet upea, mutta olet silti yksin. Jos haluat löytää rinnallesi hyvän kumppanin, kannattaisi miettiä miksi häntä ei ole vielä löytynyt. Silloin sinun täytyy olla itsellesi rehellinen ja miettiä, voisiko syy olla jokin näistä alla olevista, joita on vaikea myöntää itselleen.

4 rehellistä syytä, miksi sinä nainen olet edelleen sinkku:

  1. Olet ehkä liian kriittinen, johon elämä on sinut opettanut. Voit siksi vaikuttaa muista liian ilkeältä, joten tuskin haluat kumppania, joka pitää ilkeistä ihmisistä.
  2. Ulkonäkö on sinulle liian tärkeää, joten saatat huolehtia ulkonäöstäsi miesten mielestä vähän liikaa. Se, että kasvosi on peitetty paksulla meikillä, ei olekaan välttämättä miesten mieleen. Pesehän meikit ja katso sen jälkeen itseäsi peiliin, jossa näet sen naisen, jonka seurustelukumppanisi näkisi aamulla, jos olisi kanssasi.
  3. Et ole itsellesi rehellinen ja olet ollut suhteessa vain sellaisten miesten kanssa, joiden kanssa ei ole tulevaisuutta. Mieti millaista kumppania oikeasti tarvitset.
  4. Et pidä itsestäsi tarpeeksi, jotta joku muukin voisi pitää sinusta. Jos olet ollut pitkään yksin, saatat jo ajatella, että ei ole ketään, joka olisi sinua varten. Olet väärässä!

Jos jokin yllä olevista kuulosti tutulta, olisi ehkä aika muuttaa toimintatapoja.

Lähde: Your Tango