1. Pekka Seinäjoelta: Pekka, joka tulee myöhään kännissä kotiin, yltympäri huulipunan jäljissä ja haisee naisen parfyymille, läpsäyttää vaimonsa takamukselle ja sanoo: ”Sä oot sitten seuraava!”

2. Timo Oulusta: Vaimo oli makuuhuoneessa sängyssä lukemassa, kun Timo käveli makuuhuoneeseen puhallettava lammas kainalossaan. ”Tässä on se lehmä, jonka kanssa harrastan seksiä, kun sulla on päänsärky.” ”Toi on kyllä lammas”, vaimo kommentoi. ”Mä puhunkin nyt lampaalle”, Timo vastasi.

3. Kari Kuopiosta: Kari huomaa vaimonsa pakkaavan matkalaukkunsa, joten kysyy: ”Mitä teet?” Nainen vastaa: ”Pakkaan tavaroitani ja muutan Lontooseen. Olen kuullut, että siellä maksetaan naisille 400 puntaa siitä mitä olen antanut sinulle ilmaiseksi” Myöhemmin kun nainen on lähdössä, hän huomaa, että Jari on myös pakannut matkalaukkunsa. Hän kysyy: ”Mihin sinä olet lähdössä?” Kari vastaa: ”Tulen mukaan Lontooseen. Haluan nähdä, miten pärjäät 800 punnalla vuodessa.”

4. Pentti Pellosta: Mies tuli kotiin umpihumalassa aamuyöllä klo 6. Vaimo oli raivoissaan luudan kanssa ovella odottamassa. Mies tokaisi tyynesti: ”Olitkos siivoamassa vai lentoon lähdössä?

On aika varmaa, että Pekka, Timo, Kari ja Pentti ovat nyt sinkkuja.